cvicim cele telo aby som savyhol uzbytocnym komentarom len brucho som cvicil kazdy den. zacali sa mi rysovat tehlicky len ich nie ej az tak vidiet. viem musim robit kardio napriklad beh. len to chcem jak zacne byt trochu teplejsie (nie som ten co sa vyhov
A čo je brucho iná svalová partia ako iné? cvič ho 2-3 do týždňa uplne stačí, je pravda že sa skôr zregeneruje, ale precvičuješ ho aj pri iných cvikoch (napr drepy, kde napínaš brucho..) Na tehličky ti stačí upraviť stravu , trošku kardia, čas a pevná vôľa ..
"zacal som viac ako doteraz makat na prsiach ale myslite ze by som mal znizit cvicenia na brucho tak raz za dva-tri dni len aby sa mi udrzalo kym sa mi aspon prsia nezvacsia"
Teraz neviem či normálne chodíš do posilky a všetko cvičíš + si dáš na začiatku/na konci brucho, alebo si ďalší "niekto" čo si zajebal že chce cihli a ide behávať, nič iné necvičí a potom je to telo škaredé, mľandravé, hnusné treba aj činky dvíhať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
napr. ja ho necvicim vobec a mam ho v pohode
Teraz neviem či normálne chodíš do posilky a všetko cvičíš + si dáš na začiatku/na konci brucho, alebo si ďalší "niekto" čo si zajebal že chce cihli a ide behávať, nič iné necvičí a potom je to telo škaredé, mľandravé, hnusné treba aj činky dvíhať...