Neviete mi niekto pomoct? robim brusaky uz dlho , a mam uz celkom podla mna pekne vyrysovane len problem je vtom viac mam horne 4 , a dolne 2 zaostavaju . neviete mi niekto poradit nejaky cvik na precvicenie tych dolnych 2... akoze vidno 6 kociek , ale d
kde ich cvicis? popis vsetko..ako sa stravujes, ci vobec dbas na to aby si mal dobre brucho, ak cvicis doma tak to zmen lebo o 2 roky sa nepostavis na nohy, vdaka cviku ktory si robil doma a tyral svoju chrbticu
@kalbun ty o cvikoch nemas ani sajnu ne? ked nema doma lavicku a cvici tie brusaky na holej zemi, tak sa so svojim zdravim do buducna moze rozlucit, citas posilnovanie.sk ? ak nie tak zacni.
tak posiloval som , asi rok full body , potom som bol chory nechal som to ... a teraz chcem zacat znova len este sa mi nechce xD no ale to je jedno, ale brucho mi ako take ostalo a cvicim normalne doma, lah sed a potom este ze vylozim brucho na gauc a tak sa vytahujem potom ze si lahnem na zem a dviham vyrovnane nohy do vzduchu ... to je asi all , inak teraz neberiem nic, predtym amino , proteion , gainer (na zaciatku) . kreatin, ale uz rok som cisty ... ale brucho chcem namakat teraz len ma stvu tie dolne dva a este bocne brusne svaly , myslim tím ze vidno trochu ze su vonka ale dajak tak podla mojich predstav ne , a neviem stym nic robit ... a neviem najst nato cvik (hlavne na dolne dva) ♥pekny rys♥
@majqqqo neviem kde byvas ale raz ta zzoberem do fitka a az potom uvidis co je cvicenie, kedze si zjavne tazky amater s velkymi slovami... ved doma sa da uplne vpohode precvicit brucho a on ani nepisal co ma za pomocky...
ja som rad ze sa tu bavíte spolu , a zoznamujete sa ale poradte daco na spodne brucho... a este teraz ma dostala ta majqooo va odpowed , fakt mi moze daco byt ked cvivim na zemi? bo ja brusaky len na zemi som robil odkedy som ://
dakujem za rady suplementov , ale CVIK mi pofradte daktto, stravu moju nechajte tak , ja mam brucho dobre, alen spodne dva zaostavaju , co mam robit???
@majqqqo po prve, keby ze teba prirovnavam k dutej palici tak by som ju velmi dehonestoval, po druhe, ked vies ako tak sa da nezavadne a vpohode precvicit brucho aj doma a ked pises opak tak si obmedzenejsi ako vyzeras
@majqqqo jediny kto ukazuje dmenciu si ty a to ze si o neuvedomujes je este smetnejsie a ked mi chces nieco napisat napis mi postu a nespamuj tu zakladatelovi diskusie, nemusi tu ctat chujoviny len preto ze si pribrzdeny...
@46 dievca, ty nevies o com rozpravas smutne nieco vid. kedy moj post s tou chyblou bol sem, ja si myslim ze si prisla este pred mojim postom chudera..realita fTw!
@bloodsuckingvampire ja som si vzal tvoju radu k srdcu, aj ty by si sa podla toho mala riadit, mame docinenia s velmi primitivnym jedincom, tu nepomoze nic ...
dvihanie noh zaveseny na hrazde...alebo pritahovanie kolien k bruchu tiez vo vzduchu na hrazde...btw: ak chces nabrat na brusnom svalstve objem a chces ich zvacsit tak rob brusaky a rozne cviky zo zavazim,ak chces len vyrysovat a "vybrat" tehlicky s pod tuku tak rob viac serii po viac opakovani -> najlepsie superserie s pauzami 30 sek...
@v3nty Mám jednu veľmi technickú otázku. Keď človek robí klasické brušáky do strán (ono sa to nevolá brušáky ale má to nejaký super-špeciálny-telocvičný-názov ktorý sa mi nechce hľadať, ale zdá sa mi že skracovačky), tak keď robí človek napr. brušáky do prava, ktorá strana brucha je zaťažená viac? Ľavá či pravá? : ) Mne sa zdá že ľavá, ale nikde som to nevedel nájsť, tak sa len lajcky pýtam.
@jeko takto lezim spokrcenými nohami a idem robit prušál ale lavý laket dávam k pravému kolenu ( vytáčam sa v tom smere , laket moze ist aj dalej ako je koleno) tak je viacej zatažená pravá strana (lebo ta čast brucha sa krči ) ale podlamna je zatazená aj lava strane najme vrch tých bočných svalov
@mm47 chlapce povedz s cim nesuhlasis a ja si to mozem podlozit argumentaciou inak mlc, obzvlast preto ze zatial si myslim ze aj keby ze nemam sajnu o cviceni tak ty mas este mensu ...
haha brušáky sú pre deti... a le keď už tak tie "dolné" tehličky si precvičíš ak zmeníš "dlžku" stahovania - rob len "krátke" brušáky - od zeme sa zdvíhaj len trochu... ale radšej keď chceš to brucho by som odporúčal zdvihy nôh v L-site či hrazdu - zdviky nôh k tyči a naspäť - to sú cviky pre chlapov!
Neviem či to tu niekto spomínal.... Čo takto kmitanie nohami nad zemou? Neviem, či to pomôže, ale na telesnej sme okrem normálnych brušákov robili aj toto - z toho som logicky usúdila, že jedno z toho je na jednu časť svalstva a to druhé zas na nejakú inú časť brušného svalstva...
strava je 80 percent uspechu...ak nemas stravu , zazraky necakaj...aby ti bolo vidno vsetkych 6 kociek pohromade musis ist do diety a musis rysovat, co najmenej vody pit ale to uz je tazke...dolezite su bielkoviny... a na dolne svaly su najlepsie asi zvdihacky noh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
.. tu to mas pekne rozpisane..
duta palica alias pako
tuniak, banan, vodu a to rozmixuj ale zo zaciatku ti to chutit nebude
Posilovanie.sk 4ever
btw? ty si bral gainer ? vieš obre že na posilovanie.sk tomu moc nefandia ?
niekedy je lacnejsie lepsie než značkové
pis si dalej, este nam ukaz kusok zo svojej demencie ked este nejaku mas
@v3nty aj lacnejsie vyjde
take brrucho chcem mat !! aj ked sice uz ich mam asi viac vyrysvane ,len on ma spoadne brucho ppc !!
Ja netvrdím, že viem niečo o "tehličkách". Tak sa upokoj
@d2v1d chlapec si ma nepochopil ako cvik je to fajn len cvičit len jeden cvik na partiu je pičovina
(pravdu povediac niesom si istý )
Mne sa taka postava nepáči Ja radsej take typi kde brucho nieje extra vyrisované nemusi byt vydno ani kocky len nech to zase nieje ziadne bahno
(side-note: robim brusaky doma, nemam lavicku- robim to tak uz 6 rokov, a ziadne problemy s chrbticou nemam )