Caute, neviete niekto poradit nejake dobre cviky na brucho, na vyrysovanie brucha , popripade nejake videa, alebo nejake typy. No proste vsetko co stym suvisi ... diki
U mna nastala taka vec aka tu uz bolaspominana. Citim ze brucho uz mam jak tak z pevnene ale to ze som sa nestravoval, tak ako by som mal nehrozi ziadne vyrysovanie
stačia ti brušáky tak 800 denne a skús aj behať pri behu zapájaš aj brušné svalstvo,alebo sa zaves na rebrinu a dvíhaj vystreté nohy v kolenách ,potom ich pokrč a snaž sa nohy dvihnúť až k brade ..namáhavé ale účinné
Ak chces vyrysovat brucho, musis spalovat tuky. Cisto brusaky a sklapacky ti nepomozu, pretoze aj ked budes mat brusne svaly mohutne, nebudu mat pevny charakter kvoli tukom. Cize chce to kardiovaskularne cvicenia.
ja robím denne tak 3 série brušákov po 100,,ale nepomáhato na vyrisovanie,,,asi tam budem museť do toho mojho tréningu zapracovať aj beh a upravenie stravy...že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
cast 1:30
a inak www.youtube.com