waau aj ja milujem bublifuky a ked sa na teba vsetci okoloiduci kukaju ci si normalna dnesny svet je cudny zakomplexovany ako keby sme si nemohli v strede namestia robit bublinky
Cy3aha : ja som jedinacik tak si ich musim vylievat sama....a robim to naozaj podctivo.... minule som si ho dokonca vyliala na klavesnicu samozrejme som si musela kupit novu
milujem bublifuky, ale strašne neuveriteľne moc minule som normálne vzala bublifuk svojmu malému bratrancovi a mala som ísť s kamarátom na pivo, no som to stále zdržovala, lebo som u neho doma našla bublifuk a furt som sa s ním hrala
Bublifuky su skvele,ja mam jeden ruzovy v tvare slonika a je to uzasne upokojujuce...napriklad ked cakas na nacitanie BIRDZU pri nasom hyperrychlom nete...
jaa som si kupila ze daky extraa bublifuuuk......vonavy s extra lesklými bublinami D....a moja spoluzioacka ma rovno strojcek na bublinky..len staci stlacit a vyjdu miliony bubiniek ....technolooogia !
Môžem z vlastnej skúsenosti odporučiť nabehnúť do Tesca a kúpiť si tam balenie takých 4 mini bublifukov... vyzerá to nenápadne a naozaj miniatúrne ale stačí do toho raz fúknuť a odrazu je okolo neskutočné množstvo bublieniek... (brat to na mňa používal ako zbraň )
Teda sranda. Moja malá tiež fičí na bublifukoch, ale tá má len 20 mesiacov. Tak nech Vám teda ten optimizmus vydrží čo najdlhšie. Je dobré, keď si človek nájde niečo, čo mu robí radosť. Ja som pred pár rokmi fičala na lízatkách, to je tiež riadna haluz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
len by som ich asi nikomu nepredala
» www.birdz.sk/webky/fotka.php...
» www.birdz.sk/webky/fotka.php...
a francúzi nemajú slovo na bublifuk... povedia akurát "vec na robenie bublín".
33. Sheena205 - ty boha super fotka ved som ti dala koment boha clovek by nepovedal ako si ludia budu dlho pisat o bublifukoch
Sheena ty boha ved tak toto je mega pozitivny vysledok konecne aj mna niake forum zaujalo
40. Cy3aha ---) no chcela som vediet aky mas vek ale nezistila som moc
..jasne ze ficim s tebou
preber sa moja