Ahojte, včera popálil som sa na ruke žeravou nejakou blbosťou a teraz mám na ruke takú čiaru s bublinou väčšiou. Vedeli by ste mi povedať čo stým mám ? Včera som to mal dať schladiť hneď ale ja som sa nato vykašlal, čo teraz? Prepichnúť to asi nemôžem leb
jasne, že sa to nemá prepichovať lebo ľahko do toho dostaneš infekciu. Proste studené obklady a nastriekaj si na to taku chladivu penu s D panthenolom. časom sa to zahojí. Ja som mal takto popálenú celú ruku
@frodo2 tak mama keď sa popálila tak s tym šla k doktorovi on jej to niečim natrel zaviazal a o tyždeň prišla dať dole obväz a už to nemala a keď som sa popálil ja tak som s tym vôbec nič nerobil a časom to zmizlo úplne a nemyslim že to trvalo nejak dlho
mne sa stalo nieco podobne pred par mesiacmi ..som si obarila prsty na ruke a spravili sa mi bublinky a vyzeralo to celkovo fakt hrozne..takze v prvom rade NEPREPICHOVAT.. ja viem ono to laka..aj mna to lakalo ale som to len namastila,zaviazala a nechala tak a len raz za cas prebalila ked to bolo treba... a teraz mi prsty vyzeraju tak isto ako predtym takze to bude v pohode isto aj u teba
hah... ja som sa popálil už veľakrát... najhoršie bolo ked som zohrieval sklenenú rúrku, ktorú som sa snažil ohnúť... hmm nejako som zabudol že je to horúce tak som sa chytil... áá kurva to bolelo... tiež sa mi vytvoril pluzgier na prstoch a prepichol som to... vždy ked sa mi niečo take stane tak to prepichujem.. nikdy sa nič nezapalilo... ešte si spomínam ako som sa hral s olejom... nalial som do plechovky od piva asi do polovice stary prepaleny olej z auta, postavil som to vonku na oheň a ked sa z toho dymilo tak som to chcel zapaliť.. no nešlo to.. tak som tam nalial vodu.. ja som vedel že to bude bublať ale toto?? omg! to bol gejzír jak v Yellowstone.. zasiahlo mi to len nohy.. mal som obute len šlapky.. kurva bolelo to dosť.. ihned som na to prikladal servitku namočenu do mlieka.. a pluzgiere som tiež prepichol.. a zas sa nič nestalo..
ah.. trochu som sa rozkecal.. ešte doplním že ak sa mi raz za uhorský rok urobi herpes (blééé) tak hned na začiatku ked to začne svrbieť a objavi sa malinká hovadina na pere tak prepichnem aj toto... potom sa to vylieči ovela skôr..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
neprepichuj nechaj tak.. za pár dní to zmizne samé
ešte si spomínam ako som sa hral s olejom... nalial som do plechovky od piva asi do polovice stary prepaleny olej z auta, postavil som to vonku na oheň a ked sa z toho dymilo tak som to chcel zapaliť.. no nešlo to.. tak som tam nalial vodu.. ja som vedel že to bude bublať ale toto?? omg! to bol gejzír jak v Yellowstone.. zasiahlo mi to len nohy.. mal som obute len šlapky.. kurva bolelo to dosť.. ihned som na to prikladal servitku namočenu do mlieka.. a pluzgiere som tiež prepichol.. a zas sa nič nestalo..
ah.. trochu som sa rozkecal.. ešte doplním že ak sa mi raz za uhorský rok urobi herpes (blééé) tak hned na začiatku ked to začne svrbieť a objavi sa malinká hovadina na pere tak prepichnem aj toto... potom sa to vylieči ovela skôr..