trošku sa ešte pred saním pouč - nechaj si to prebehnúť mysľou a choď spať aby sa ti všetko uložilo v pamäti - a uvidíš že zajtra sa ti to pekne premietne pred očami
Ohľadom matiky - stačí v podstate pochopiť len princíp fungovania - overiť si to na zopár príkladoch a je pokoj - samozrejme pokiaľ sa nevyžadujú poučky a podobné veci.
Tiež si myslím že v škole sa uč nič nedá naučiť - pretože je hluk a v kuse sa s niekym zakecáš
Resil by som to jednoducho. ja by som si to pozrel pred pisomkou. teraz v tedy si bola unavena a nenaucila by si sa nic. lebo uz by si len snivala o tom ako sladko zaspat a nic s toho nevediet co si citala
ja by som si to ešte raz rýchlo prebehla, išla spať a ešte ráno pred tým ako by som šla do školy preopakovala, ja si vlastne pred kažnou písomku ešte učivo ráno pri ranajkách opakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak ja ked som bola niekedy uz moc unavena, tak som isla spat, dala si budik na stvrtu a ucila som sa skoro rano...
Ale ja byt tebou tokuknem racej ted bo v skole sa na to isto vykasles, teda sudim podla seba .
Ohľadom matiky - stačí v podstate pochopiť len princíp fungovania - overiť si to na zopár príkladoch a je pokoj - samozrejme pokiaľ sa nevyžadujú poučky a podobné veci.
Tiež si myslím že v škole sa uč nič nedá naučiť - pretože je hluk a v kuse sa s niekym zakecáš
Ale na matiku treba mat naladu aby si ju chapala. Ak ak si v zivote matike nechapala tak to mas jedno...
Preto sa teraz radsej premozem a urovim co treba pred spanim, lebo viem, ze inac to urobene nebude...
Ved co myslite,co robim hore o tejto hodine rannej ?
keby si bola unavena, tak nie si tu...skoda reci