Viedeň ešte nemám prejdenú, ale Budapešť je super Napríklad katedrála, parlament alebo hradný vrch.... Len v meste všade samý suvenír shop a človek sa ani nemá kde najesť
Fúúú to neviem vo Viedni bolo krásne šetko čisté a bola som tam okolo vianoc takže všetko bolo nádherné vyzdobené vianočné a punč ňami Milí ludia a tak
A v Budapešti som bola cez nádherné slnečné počasie takže všetko tam bolo super krásne, perfektný výhlad som mala na Budu aj Pešť a tropicarium uplne super !!
Neviem kam by som šla radšej. Teraz sa zase chystám do Viedne na vianočné trhy. Hmm ale z týchto dvoch si vyberám Anglicko
vo viedni som už bola raz, a v budapešti už viac krát. obydve mestá sú fantastické, ale mojím obľúbeným je budapest! hrad, parlament, kostoly, krásne budovy a obchody...všetko nádherné a úžasné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale do Viedne ešte pôjdem.
A v Budapešti som bola cez nádherné slnečné počasie takže všetko tam bolo super krásne, perfektný výhlad som mala na Budu aj Pešť a tropicarium uplne super !!
Neviem kam by som šla radšej. Teraz sa zase chystám do Viedne na vianočné trhy. Hmm ale z týchto dvoch si vyberám Anglicko
Prater!
Metro!
Neviem aké Sissine záhrady!
ZOO! Pandy a koaly!
Úžasne tam bolo.
Ale v Budapešti som nebola.
a Budapešť ma čaká budúci rok