Ked to " predpovedali " vedci tak na tom nieco bude - wtf? Aky vedec to prosim predpovedal? Nostradamus? Maysky kalendar? Ci nejake vestica? Biblia? To su co za vedci???
Myslím že to predpokladal Nostradamus či ako sa to píše. Čítal som jeho knihu(nie celú) a tam včetko čo predpovedal, sa stalo. Možno na tom niečo bude. To nevie nikto. A ešte ked vidím kam tento svet speje, nemože si myslím, že nikto s určitosťou povedať že nebude. Samozrejme že nechcem aby bol,no uvidíme. Ako spom hlasoval, neviem ale dúfam že nebude. Aj ked tu možno už nebudem...Je to hudba budúcnosti.
chodte stym uz do pi...stale to riesite a okrem toho kebyze sa to nejak berie vazne tak uz ani slovenske koruny nemenime na eura a neriesime noveho prezidenta pretoze by to bolo jedno kedze tu budeme uz len 3 roky
akoo to je co za debilitu??si myslim ze my sa tu vyhubime sami a to bude nas koniec sveta,je to diskutabine dalo by sa o tom polemizovat velmi dlho,no naozaj si mysslim ze passs koniec sveta-------nehrozi
ako podla vas je naozaj mozne aby sa cely vesmir spikol proti nam presne 12.12.2012 ??? to sa mi zda tost hlupe keby tam bolo napisane aspon ze 05.17.2012 tak by som to bral vaznejsie ake na kktiny kde su rovnake viac ako 3 cisla uz neverim a co tak koniec sveta na prelome milenia ??? 2000 pameta sa nato este niekto ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
co vam jebe? hlavne ze nikto este ani nevie aky je ten svet velky ale to ze 2012 konci to uz vedia co...zaoberajte sa niecim uzitocnejsim