"Nesmrtelnost" ako schopnost neobmedzene sa obnovovat, zabranit starnutiu organizmu - maybe, ale aj tak sa skor priklanam iba k PREDLZENIU zivota (na, dajme tomu, 2, 3, 5 nasobok) - toto je proste cisto a jasne mozne, ine organizmy to dokazu...jasne, ze clovek je stavany inak, preto skor to predlzenie, nez zabranovanie starnutiu do furt.
Nesmetelnost ako najebe do mna auto, okamzite sa zahojim, idem dalej - isto nie.
Ja by som bola skor za take to - do osemdesiatky vyzerat na 20 a potom z jedneho dna na druhy proste zaspat a umriet.
Ak niekedy dôjde veda do toho štádia že sa bude zasahovať do DNA, presnejšie do génu zodpovedného za starnutie, tak áno, je to možné, vlastne je to veľmi pravdepodobné... v nejakom dokumente som videla ako skúmali istý druh medúzy a kadejaké "nesmrteľné" vodné živočíchy a zbierali z ich DNA údaje... je to vlastne v istom slova zmysle "zdrojový kód" a ak je spôsob ako ten náš "prepísať"....
a ak aj nie nesmrteľnosť, minimálne dlhovekosť.
Každopádne, znie to strašne utopistické a neviem si taký svet reálne predstaviť.
@piter09 nesmrtelný by boli len vzhladom na to že môžu žiť bez starnutia tela, ale ak niekoho postrelíš, zlomíš mu nohu alebo zraníš ho tak zomrie či má bunky ktoré starnú alebo nie. Takže by to nebolo také že teraz nikto už nikdy nezomrie.
Bola by to hovadina ,predstavme si ze bolu setci nesmrtelny nikto by neumieral(len deti v afrike) l3n by setci medzi sebou jebali a jebali ,preplnilo by sa to tu hned.nie dakujem,jedine keby nasli v susedstve planetu vhodnu pre zivot tak by som siel
@marcello111 vieš 100% deklarovať, že tým čím si prešiel bola realita? Nechcem spochybňovať tvoju vieru. Aj ja som veriaci, ale veriť niečomu na 100* že to tak bude sa nedá.
@jony1212
Potom je tvoja viera ako jarný vánok, modli sa a pros Boha o dary Ducha svätého a nájdeš skutočnú Božiu lásku...
Lebo každý, kto prosí, dostane, kto hľadá, nájde, a kto klope, tomu otvoria.
Blahoslavení tí, čo nevideli a uverili...
Pán s tebou.†
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nesmetelnost ako najebe do mna auto, okamzite sa zahojim, idem dalej - isto nie.
Ja by som bola skor za take to - do osemdesiatky vyzerat na 20 a potom z jedneho dna na druhy proste zaspat a umriet.
však ona už existuje, pre mňa ako kresťana katolíka je to jasné, fyzické telo sa obráti na prach a duša, tá putuje k Stvoriteľovi....
a ak aj nie nesmrteľnosť, minimálne dlhovekosť.
Každopádne, znie to strašne utopistické a neviem si taký svet reálne predstaviť.
prešiel som tým čomu sa hovorí "tunel"...
bol som v nebi....
Potom je tvoja viera ako jarný vánok, modli sa a pros Boha o dary Ducha svätého a nájdeš skutočnú Božiu lásku...
Lebo každý, kto prosí, dostane, kto hľadá, nájde, a kto klope, tomu otvoria.
Blahoslavení tí, čo nevideli a uverili...
Pán s tebou.†