Včera som bol kamošovi na pohrebe, zomrela mu na rakovinu 5 ročná dcérka Janka. Kňaz nad hrobom, nad malím hrobom povedal "Je to Božia vôľa, ktorú mi ľudia nepochopíme" ale prečo musíme podstupovať takéto strašne tragédie?? Za koho mi tu na Zemi vlastne trpíme??
to nie je ziaden plan toto, proste to tam vsetko smeruje logicky nie, ludia su nepozorni, robia chyby a k civilizacnym chorobam, kedysi ludia zili ovela zdravsie, neboli tak casto chori, neboli alergie, teraz clovek vyjde na ulicu a vsetkym je "aspon" volaco.. jednoducho stracame tu nasu prirodzenu "zvieraciu" cast, a stavame sa len ludmi doby.
@zajko30 ak narazas aj na polskeho prezidenta, tak si myslim, ze je to vyssia moc (brusel, alebo moskva pretoze obom bol polsky prezident trnom v zadku)
A este sa vyjadrim k teme. Koniec necakanym katastrofam, nastane vtedy, ked ludstvo vyhinie.
Kolobeh zivota neplati len na jednotlivcov je ovela rozsiahlejsi. Ziadny druh na planete nevydrzi vecne. A clovek - akokolvek dlho to bude natahovat- neskonci ako vynimka.
@zajko30 Prečo by v tom mal byť nejaká vyššia moc, ibaže myslíš že prečo práve to lietadlo, tak už tiež neviem, ale určite ak padne nejaké lietadlo tak to je proste riziko lietania(fyzika, ak neletí tak padá k zemi), človek nemal predurčené lietať tak nechápem čo je na tom zvláštne že z x letov sa stane nejaká nehoda, nič nie je 100% čiže ani bezpečnosť lietania pre ľudí nie je 100%. Pri všetkom je riziko že sa môže niečo stať, aj keď nič nerobíš tak ti z neba(vesmíru) niekde na lúke môže spadnúť šuter na hlavu a ťa zabije a čo tiež je to vyššia moc???? NIE. Ešte jedna varianta je že pád lietadla niekto zapríčiní. aj to je reálne.
co s tym ma 21. storocie?? 4,6 mld. rokov sa stavali nahody, nehody, tragedie...a prave preto ze ty zijes v absolutne smiesnej casovej etape z hladiska zeme ktora sa vola 21. storocie by sa nehody nemali stavat?...uz tu boli vselijake storocia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ako je možné, že sú autohavárie, vykoľajené vlaky, a cyklisti občas spadnú z bicykla?
Ako je možné, že chodec prechádzajúci cez cestu sa poriadne nepozrie, či niečo nejde?
Proste ľudský faktor môže zlyhať.
lepšie to nikdy už nebude
Mechthilde
filip
Globalne vzate ale tejto planete chybat nebudem. A to nikto z nas.
Kolobeh zivota neplati len na jednotlivcov je ovela rozsiahlejsi. Ziadny druh na planete nevydrzi vecne. A clovek - akokolvek dlho to bude natahovat- neskonci ako vynimka.