ahojte...pred par dnami sa so mnou rozisla priatelka po vyse roku...dovod bol ten ze ju to uz cele nebavi a ma toho dost a potom ktomu pridala este ze ma nelubi (comu moc neverim) po tom vsetkom...chcem spravit taky pokus ze sa dam "akoze" dokopy s byvalo
1. tá čo ťa nechala a tá s ktorou si chodil pred tým NIKDY NEBOLI ANI NEBUDú KAMARáTKY. nepísané ženské pravidlo
2. URčITE bude žiarliť, lebo je to žena. neber to ako znak toho, že ťa stále úprimne miluje, pretože my sa vieme zamilovať do muža skôr zo žiarlivosti na inú ženu, než z citov k nemu
3. zahrávaš sa s ohňom, pretože keď žiarli chlapec, je to v skutku milé. ale keď žiarli žena, tak začína III. svetov vojna...
alebo má rozum a povie si, že použité hračky nechá tým, ktorí nemajú na nové.
rok je velmi malo takze urcite "to vsetko co ste spolu prezili" nie je dovod... a ak ti mam dat radu, zacni si zvykat na to, ze zeny proste nevedia co chcu a niekedy to zistia po roku, dvoch, troch, ze to neni ono, co hladali...
1. tak toto pravidlo v tomto pripade asi neplati, nepoznas ich a ja viem ako to je medzi nimi
2. znie to naivne, ale niekde v kutiku duse verim ze mi napise alebo byvalke, ze ci sme fakt spolu a bude sa tak trochu o to mozno zaujimat a bude ju to aj stvat, ze preco ma nechala
3. ano ja som ziarlil a velmi, niekedy mi vadili uplne malickosti a to len preto lebo som sa bal ze pride za nou iny a mna potom necha, aj ked mi slubovala ze sa take nestane btw. co myslis tou vojnou?
ja viem mozno si az moc namyslam ale uz neviem co mam robit aby som si ju nas5 ziskal
@radikalny len jedna vec o vztahoch, ktoru sa treba naucit.
ic co chce odist, umelo neudrzis ani neprivolas s5.
Jedina rozumna vec v tvojej situacii by bola nechat to tak, proste sa s tym zmierit a zacat si zit svoj zivot, byt stastny aj bez nej - a tym nemyslim v spolocnosti byvalej alebo nejakej narychlo najdenej pipky.
Bud si ta co ta nechala uvedomi ze spravila chybu a bude to este chciet skusit znova, alebo to nou ani nehne...v prvom pripade sa da polemizovat, co potom, ja na zaklade osobnych skusenosti uz ziadne vztahy zliepat nebudem....v druhom pripade je to dobre tak ako to je, preco by si mal chciet osobu, ktora vie a chce zit bez teba?
pre mna to bol prvy vaznejsi vztah a ked mam pravdu povedat, vedel som si s nou predstavit buducnost...takisto to bola aj pre nu prvykraat vaznejsia znamost lebo predtym v podstate ani chalana nemala...nasi rodicia sa poznali, pomahali si a aj preto to bolo pre mna nieco ine ako predtym vztahy, ktore boli len chvilkove...my sme proste boli iny par ako tie ostatne, ten kto nas poznal ten vedel
Ver ze rok je nic. Tym nechcem znevazovat tvoj vztah, ale fakt to nie je vela. Je mi ale jasne, ze kedze to bol prvy vaznejsi vztah, uz si videl pred ocami domcek, stromcek a deticky. Aj ja som taka bola, ale ono to tak v zivote nechodi...
Jedine co chcem povedat je, ze tieto strapnovacky po rozchode naozaj nicomu nepomozu, treba si to usporiadat vo svojom vnutri a ist dalej.
tak sa este aspon pokusim ist za nou tento tyzden alebo buduci a poprosit ju o sancu ak ma skutocne nelubi tak ma necha ist ale ked hej tak verim ze tu sancu mi da...ked to nepojde tak jej navrhnem aby sme boli kamarati, ktori si obcas zajdu von a ak nebude mat nikoho tak sa budem snazit postupne ziskat si ju nejakym sposobom naspat ...
@radikalny nebudem sa s tebou naťahovať, keď so mnou nesúhlasíš, že neviem lepšie ako to chodí medzi ženami a čo sa dokáže premietať v ženskej hlave, mysli si o tom svoje...Ale..
Snažil si sa porozmýšľať ako by mohol tvoj "skvostný" plán dopadnúť? keď ju berieš tak vážne ako si napísal, prečo potom ten vzťah hádžeš na úroveň puberťáckej lásky, ktorá nikam nevedie?
Možno si len hlúpy a nedochádza ti kam by toto viedlo, alebo si fakt presvedčený o tom, že keď totálne vytočíš svoju bývalú tým, že ju vymeníš za tú, ktorú pôvodne nahradila ona, že sa ti hodí okolo krku a bude ťa žiadať o to aby ste sa dali späť dokopy (netvrdím, že tak vyšinuté dievčatá neexistujú,) keď však doteraz nejavila žiaden záujem o to aby ste sa dali späť dokopy, že mala len chvíľkové emocionálne rozpoloženie (ktoré ženy zvyknú mávať), tak si o tebe jedine pomyslí, že si ešte väčší chudák než keď ste spolu boli a nebude sa vedieť dočkať toho, kedy ťa konečne nahradí niekto normálny.
Ak chceš vážny vzťah, začni sa k tomu stavať v prvom rade vyspelo. Skús porozmýšľať nad tým, prečo ťa nechala, ako by si to mohol napraviť/zmeniť. Skús spraviť romantické gesto (v tejto dobe sa to obzvlášť cení), ale zároveň si držať svoju mužnosť a nedoliezať, lebo sa jej zhnusíš... Len už nerozmýšľaj nad takými chujovinami ako si napísal v @0 .
pred chvilou som jej napisal ze ci mozme byt aspon kamarati...ona odpisala ze ma nechce ani vidiet a ze ma nenavidi...sice neviem preco ked sme sa este naposledy normalne rozpravali aj ked sme uz boli rozijdeny..
@32 ak si vravel byvalke svoj napad mozno jej to uz povedala.... Mne keby toto niekto spravil ( a este v tvojom veku ) tak sa naserem a pomyslim aky si magor a skoncil by si uplne
@molline nie nie nic som jej nevravel...proste ma odbila ked som sa jej normalne spytal...asi ju necham vychladnut tyzden alebo dva a potom jej skusim napisat znova a snad to pojde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
je fajn ze si idiot a chces sa pomstit, ale vztah je vzdy o 2cludoch a ty sa.kvoli svojmu kokotizmu ides zahravat s citmi dalsej osoby (byvalky)
ale rob jak myslis
a vy birdzaci sa zamyslite nad svojimi primitivnymi poznamkami.
2. URčITE bude žiarliť, lebo je to žena. neber to ako znak toho, že ťa stále úprimne miluje, pretože my sa vieme zamilovať do muža skôr zo žiarlivosti na inú ženu, než z citov k nemu
3. zahrávaš sa s ohňom, pretože keď žiarli chlapec, je to v skutku milé. ale keď žiarli žena, tak začína III. svetov vojna...
alebo má rozum a povie si, že použité hračky nechá tým, ktorí nemajú na nové.
keby mne toto urobí bývalý tak mi je to jedno alebo si pomyslím,že je idiot
1. tak toto pravidlo v tomto pripade asi neplati, nepoznas ich a ja viem ako to je medzi nimi
2. znie to naivne, ale niekde v kutiku duse verim ze mi napise alebo byvalke, ze ci sme fakt spolu a bude sa tak trochu o to mozno zaujimat a bude ju to aj stvat, ze preco ma nechala
3. ano ja som ziarlil a velmi, niekedy mi vadili uplne malickosti a to len preto lebo som sa bal ze pride za nou iny a mna potom necha, aj ked mi slubovala ze sa take nestane btw. co myslis tou vojnou?
ja viem mozno si az moc namyslam ale uz neviem co mam robit aby som si ju nas5 ziskal
ic co chce odist, umelo neudrzis ani neprivolas s5.
Jedina rozumna vec v tvojej situacii by bola nechat to tak, proste sa s tym zmierit a zacat si zit svoj zivot, byt stastny aj bez nej - a tym nemyslim v spolocnosti byvalej alebo nejakej narychlo najdenej pipky.
Bud si ta co ta nechala uvedomi ze spravila chybu a bude to este chciet skusit znova, alebo to nou ani nehne...v prvom pripade sa da polemizovat, co potom, ja na zaklade osobnych skusenosti uz ziadne vztahy zliepat nebudem....v druhom pripade je to dobre tak ako to je, preco by si mal chciet osobu, ktora vie a chce zit bez teba?
Trosku pouvazuj...
Jedine co chcem povedat je, ze tieto strapnovacky po rozchode naozaj nicomu nepomozu, treba si to usporiadat vo svojom vnutri a ist dalej.
nevymyslaj chujoviny. ten tvoj skvostny plan nemoze dobre dopadnut.
radsej sa s nou znova stretni a porozpravaj sa s nou.
Snažil si sa porozmýšľať ako by mohol tvoj "skvostný" plán dopadnúť? keď ju berieš tak vážne ako si napísal, prečo potom ten vzťah hádžeš na úroveň puberťáckej lásky, ktorá nikam nevedie?
Možno si len hlúpy a nedochádza ti kam by toto viedlo, alebo si fakt presvedčený o tom, že keď totálne vytočíš svoju bývalú tým, že ju vymeníš za tú, ktorú pôvodne nahradila ona, že sa ti hodí okolo krku a bude ťa žiadať o to aby ste sa dali späť dokopy (netvrdím, že tak vyšinuté dievčatá neexistujú,) keď však doteraz nejavila žiaden záujem o to aby ste sa dali späť dokopy, že mala len chvíľkové emocionálne rozpoloženie (ktoré ženy zvyknú mávať), tak si o tebe jedine pomyslí, že si ešte väčší chudák než keď ste spolu boli a nebude sa vedieť dočkať toho, kedy ťa konečne nahradí niekto normálny.
Ak chceš vážny vzťah, začni sa k tomu stavať v prvom rade vyspelo. Skús porozmýšľať nad tým, prečo ťa nechala, ako by si to mohol napraviť/zmeniť. Skús spraviť romantické gesto (v tejto dobe sa to obzvlášť cení), ale zároveň si držať svoju mužnosť a nedoliezať, lebo sa jej zhnusíš... Len už nerozmýšľaj nad takými chujovinami ako si napísal v @0 .