Co takto sa ich spytat ci ta zabiju?Myslim ze uz sama dobre vies ci im to bude vadit.A co na narodky?Ved ak nechcu vypadnut skus sa zabavit niekde inde.Zorganizuj mestsku party.Mozno postaci ja neviem.
Mafi.. ja som oznamila, ze na druhy den sa davam tetovat a skutocne som prisla domov s tetovanim.. Mama len povzdychla, ze mi sibe(otec v poho) a ked som prisla domov s druhym tak som ani dopredu neoznamila co sa ide diat... takze tak a este zijem.. a stou zabavou?? no ja neviem ake su moznosti v tvojom meste.. Ale ked uz o narodkach.. pripravujte sa vsetci.. ja mam 9 marca 19, tak nech mam aspon 15 tajnych sprav s blahozelanim
ooo, tha ty si velka caja uz mne moja sedemnastka pripadala, ze uz budem velka "slecna" a ty tu hodis flip, ze budes mat 19 nevadi..ja oslavujem 17. februara...cize uz iba dva dniii a dik za radu, ten piercing si dam, aj keby som mala ist do pekla neenee
jasne.. drzim palce, len dufam ze ked si ho z toho jazyka vyberies, tak ti tade nebude pretekat malinovka a inak.. neviem ci piercingy nedavaju az po 18.Lebo ja na tetko som musela mat 18..:-I
ja mám 11.mája 20 rokov, keby čosi.viac o tom je v tej sekcii "narodky" (myslím, ze tak sa to volá).tak píste kto chcete.dakujem.viem je to ďaleko ale nerád veci odkladám.to najmä preto, lebo mám toho veľa a zabúdam.
-veronka- ake suslanie? hmm mne sa to tez nepozdavalo kym som to nevidela na kamaratke.. a nahodou celkom haluz aj ja si dam mozno... aaaa a ja mam narodky v nedelu 15.7. o dva dni mam 18... musim to predychat ze uz som ´dospela´... brrr newim ci to je dobre ci zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
[/IMG][/URL]