Budem si kupovať novy telefón....potrebujem poradiť s výberom.
Chcela by som niečo lacnejšie do tých 250eur....nemám žiadne špeciálne požiadavky len aby mal dobrý foťák a dotykový displej. A aspoň v jednej diskusii o mobiloch si odpustite komentáre o Nokii 3310.
alebo ak si počkáš kým bude Nokia 808 PureView lacnejšia tak ber to veď 41 mpix nemajú ani niektoré profesionálne foťáky/kamery ale tá cena kým pôjde dole by si si musela hodne dlho počkať
@18miki18 uz 2 roky mam nieco podobne ako 3410 ...takze pre istotu si ju necham dik za radu ....bola by som ju vyhodila.....ale teraz hladam mobil ktory by sa mi vosiel do vrecka
@lola21» mobilne-telefony.heureka.sk/sony-ericsson-x... ak chces kvalitu tak ber tento sice si priplatis nejakych 30 € ale myslim si ze investicia to moze byt celkom slusna, Sams**g - y neodporucam - slaba vydrz baterie.
nefotí zle...keď som si pozeral recenzie kde porovnávali fotky fotené momentálne najlepšími smartfónmi tak to bolo neporovnatelne krajšie a lepšie...samozrejme že to nebude fotiť ako zrkadlovka
@smartboy Videla som zábery z nejakého fototestu... Bratov starý kompakt s 5Mpx urobí krajšie zábery. Ten telefón má síce väčší snímač než iné telefóny, ale stále je príliš malý na to, aby dokázal tie Mpx využiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.digipartner.sk/samsung-i9001-g...
Nemajú, lebo im toľko netreba.
A foťáku na mobile je 41 mpx len na zaujímavý údaj v špecifikácii a okrem toho už len na dve veci.
a totalne nesuhlasim s andrej12345 ale jeho názor rešpektujem
nefotí zle...keď som si pozeral recenzie kde porovnávali fotky fotené momentálne najlepšími smartfónmi tak to bolo neporovnatelne krajšie a lepšie...samozrejme že to nebude fotiť ako zrkadlovka
ale HTC Desire HD ma lepsi fotak a je trochu rychlejsi
keby si este trochu nasporis tak by som doporucil HTC Desire HD