Človeku, ktorý si myslí, že extrémni nacionalisti nemajú prázdne slová, je zbytočné niečo vysvetľovať. Si proste nastavená úplne inak, máš úplne iné hodnoty, priority a ciele a ja len dúfam, že keď vyrastieš z puberty, tak zmeníš názor.
Môžem ťa potešiť, že je to vysoko pravdepodobné, skoro všetkých adolescentov tie neznášanlivé bláboly prejdú, zrejme ani ty nebudeš výnimkou.
no hlavne... ak by sa aj čírou náhodou k moci dostali, EÚ by im hneď klepla po prstoch... čo teda môžu (okrem nerealizovateľného radikálneho riešenia cigánskeho problému) ponúknuť ?
Ona bude tiež jeden z tých mladých ľudí ktorej domov obývajú rómski obyvatelia a nemajú to ľahké a preto ľudia ako Kotleba sa pre nich stávajú automaticky svetlom v tuneli.
Nikdy, už len meno "Kotleba" mi otvára nožík vo vrecku... Je to len strana, ktorá chce získať voličov na základe ich rozhorčenia, bez toho, aby mala nejaké konkrétne riešenie, len silnými slovami, ako to už predvádzal aj Slota. A čo urobil Slota? Veľké hovno A čo by urobil Kotleba? Veľké hovno...
V nedeľu som videl partu ľudí, ktorí si asi hovorili to isté a za hurónskeho revu lepili nálepku na nejakú audinu ... Radšej som si zahryzol do jazyka ...
Jednoducho, kolosálna hlúposť ...
Ale ako tikalok spomenul, môže viesť priam k spaseniu Slovenska
Je to možné. Ale zaujímavé je, že veľa vyznávačov týchto pochybných zoskupení nemá priame problémy s rómskou problematikou...
V každom prípade som rád, že chcú voliť skôr ĽSNS než SNS. Pretože ĽSNS sa do parlamentu skoro určite nedostane, tak aspoň ich hlas prepadne. Vždy lepšie, ako keby volili esenes.
No ja neviem.V dnešnom slovenskom svete má už takmer každý človek problém s rómami a je len na povahe ľudí,ako sa k tomu postavia.
Minule mi na TS zasvietilo veľa nepekných reakcií k mojej fotke v albume cez tvár Kotlebu "Nebudeme voliť náckov" ,charakteru "ale oni robia to a to,tak my ich budeme hlušiť"Jeden národ,Jedna rasa,Jeden Vodca,Heil Kotleba!"
Ja osobne som sa dostala do potýčky s Rómami viac krát ako si nemenovaný pán obhrýzol prst na ruke,no to mi nedovoľuje odsudzovať ich za rasu a ortodoxne začať vyznávať niekoho kto by nebol schopný verejne vykrikovať Sieg Heil!
@mandatum kto iny daco vo vlade bude robit ? nikto .. jediny Kotleba a spol daco zacnu robit , mozno radikalne ale aspom daco ...
Inak jak citam tie komenty nejdete nahodov volit SaS ? fakt komenty na urovni a najme ma pobavila @uglylaw , jednoducho to moze napisat len holka na zac puberty z rodinky milovanych rodicov a s klapkami na oci ... najme ma rozosmial jej posledny odstavec ..
@soulbreaker Mylis sa. Kotleba nieje politik. Je to nacek. A nackovia do politiky nepatria. Preco, to ti snad vysvetlovat nemusim. Staci si pozriet dejepis pre zakladne skoly.
Kotlebu? nikdy... Hitler tu bol tiež, skúsil to a ako to dopadlo? urobme rovnakú chybu ako nemci pred vyše pol storočím a zopakujme si históriu, mnohí, čo si to pamätajú už nežijú a sú príliš starí, aby kotlebo-voličom hlavy porozbíjali...
starí síce volia Fica,ale tí už (našťastie) dlho žiť nebudú,zato Kotleba fans sa obávam budú žiť ešte dlho ako tak pozerám na priemerný vek,čo je teda fakt dosť škoda
kokotleba skor ci neskor opat skonci vo vazeni , ak nie aj tak nic nezmoze , nikdy nic nedosiahne ,takze je podla mna zbytocne klesnut na uroven chudakov ,ktori ho volia a sirit internetovu nenavist a hadat sa
len tak na okraj - neviem, čo sa všetci čudujete, že (najmä) starí ľudia volili alebo volia Fica Keby ste vy dreli 40-50 rokov, odvádzali dane, platili zdr. poistenie atď. a dnes ledva prežívali, volili by ste ho tiež...
LSNS je z profesionalneho hladiska este stale velmi slaba a amaterska strana, ale zas od roku 2005 este ako slovenska pospolitost sa dost prekvapivo posunuli dopredu.Ich cas este neprisiel, mozno ani nepride, a mozno budete nasledujuce volebne obdobie aj dost prekvapeni.
Znacna cast odporcov su este vacsi fasisti a dementi, nez primitivnejsia cast fanusikov LSNS. Furt tu splietate nejake, koncentraky, hitlera a ze nemaju program a riesenia... pritom pochybujem, niekto z vas bol na tak dostatocne intelektualnej urovne aby sa pozrel na ich (dost amatersku) stranku. Program tam maju v podobe videi, je to dost nestastne vymyslene a dost vela bodov su absurdne ale body 1, 2, 3, 8, 9 patria medzi tie najlepsie a aj realizovatelne.
@mandatum ... vo svojich volebnych planoch nic zatial co by inu rasu utlacalo neuverejnil , ci je to nacek alebo nie to je hold jeho vec a do politiky patri jak ostatny ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
zdôvodni!
mám...pre mňa škoda v tomto!
On nemá len prázdne slová, ale má i činy!poklona pred ním!
@myagonia
O KOM moja rozprávaš?
a možnosťami "ÁNO" a "NIE" - zrejme to vážne myslí...
Fakt šťastie, že ešte nemôže voliť...
Človeku, ktorý si myslí, že extrémni nacionalisti nemajú prázdne slová, je zbytočné niečo vysvetľovať. Si proste nastavená úplne inak, máš úplne iné hodnoty, priority a ciele a ja len dúfam, že keď vyrastieš z puberty, tak zmeníš názor.
Môžem ťa potešiť, že je to vysoko pravdepodobné, skoro všetkých adolescentov tie neznášanlivé bláboly prejdú, zrejme ani ty nebudeš výnimkou.
Ona bude tiež jeden z tých mladých ľudí ktorej domov obývajú rómski obyvatelia a nemajú to ľahké a preto ľudia ako Kotleba sa pre nich stávajú automaticky svetlom v tuneli.
Jeden z nich je Sieg Heil
Čo si myslíš?
Jednoducho, kolosálna hlúposť ...
Ale ako tikalok spomenul, môže viesť priam k spaseniu Slovenska
Je to možné. Ale zaujímavé je, že veľa vyznávačov týchto pochybných zoskupení nemá priame problémy s rómskou problematikou...
V každom prípade som rád, že chcú voliť skôr ĽSNS než SNS. Pretože ĽSNS sa do parlamentu skoro určite nedostane, tak aspoň ich hlas prepadne. Vždy lepšie, ako keby volili esenes.
No ja neviem.V dnešnom slovenskom svete má už takmer každý človek problém s rómami a je len na povahe ľudí,ako sa k tomu postavia.
Minule mi na TS zasvietilo veľa nepekných reakcií k mojej fotke v albume cez tvár Kotlebu "Nebudeme voliť náckov" ,charakteru "ale oni robia to a to,tak my ich budeme hlušiť"Jeden národ,Jedna rasa,Jeden Vodca,Heil Kotleba!"
Ja osobne som sa dostala do potýčky s Rómami viac krát ako si nemenovaný pán obhrýzol prst na ruke,no to mi nedovoľuje odsudzovať ich za rasu a ortodoxne začať vyznávať niekoho kto by nebol schopný verejne vykrikovať Sieg Heil!
Inak jak citam tie komenty nejdete nahodov volit SaS ? fakt komenty na urovni a najme ma pobavila @uglylaw , jednoducho to moze napisat len holka na zac puberty z rodinky milovanych rodicov a s klapkami na oci ... najme ma rozosmial jej posledny odstavec ..
starí síce volia Fica,ale tí už (našťastie) dlho žiť nebudú,zato Kotleba fans sa obávam budú žiť ešte dlho ako tak pozerám na priemerný vek,čo je teda fakt dosť škoda
len tak na okraj - neviem, čo sa všetci čudujete, že (najmä) starí ľudia volili alebo volia Fica Keby ste vy dreli 40-50 rokov, odvádzali dane, platili zdr. poistenie atď. a dnes ledva prežívali, volili by ste ho tiež...
také sračky do politiky nepatria.
Kotlebu pokladám za takého veľkého kkt ako Slotu.
Všade vidí samé cigánske problémy, ale žiadne riešenie, či to za neho vyriešia koncentráky???
Znacna cast odporcov su este vacsi fasisti a dementi, nez primitivnejsia cast fanusikov LSNS. Furt tu splietate nejake, koncentraky, hitlera a ze nemaju program a riesenia... pritom pochybujem, niekto z vas bol na tak dostatocne intelektualnej urovne aby sa pozrel na ich (dost amatersku) stranku. Program tam maju v podobe videi, je to dost nestastne vymyslene a dost vela bodov su absurdne ale body 1, 2, 3, 8, 9 patria medzi tie najlepsie a aj realizovatelne.