S kľudným srdcom ti môžem povedať, že sa na tom zasmeješ jaká si bola vystresovaná. Stres ťa posúva ďalej i keď ja som to takto ani necítila pokiaľ si pamätám, ja som zaspala trošku na monitor takže som to stihla len tak tak a potom už nebol čas na stresy.
@smartboy Ale prosím ťa,ja som z matiky totálny debil,som na gympli a monitor som napísala na 90%. Keď som sa pozrela na prvý príklad,tak som sa začala smiať... A ešte doteraz si ho pamätám. -2 na druhú
Ale inak je ten monitor celý smiešny, aj tak vás zoberú všade tak to netreba riešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Že stresy. Monitor k ničomu neslúži a aj tí, čo napísali najhoršie na svete sa dostali tam, kam chceli. Moc to riešite.
Ale tu slovinu keby som viac vedela..
S kľudným srdcom ti môžem povedať, že sa na tom zasmeješ jaká si bola vystresovaná. Stres ťa posúva ďalej i keď ja som to takto ani necítila pokiaľ si pamätám, ja som zaspala trošku na monitor takže som to stihla len tak tak a potom už nebol čas na stresy.
Ale inak je ten monitor celý smiešny, aj tak vás zoberú všade tak to netreba riešiť