to je samozrejme ,ze budem nasim fandit inak to ani nejde ...sice uz druhu noc za sebou nebudem spat ,ale co tam po tom ....hlavne nech mame bronz !!!!!!!!!!!!
nechapem jak može volado povedať, že nevstane kvoli tomu....ved takyto zapas sme ešte v živote nehrali a asi ani nebudeme, bože mooooj........vôbec o medaile sme hrali naposledy pred 5 rokmi, aj to len na MS a toto je Olympiada............
@pietro93 co je na tom egoisticke? je kazdeho vec, ci sleduje sport alebo nie.. tak isto je kazdeho osobna vec komu fandi (ja kanade).. neviem preco by som sa mal hrat na vlastenca a ako nahle, ked sa nasim nedari, tak vykrikovat aki su to krivi kokoti tak ako to robi velka cast slovakov..
Hlavná vec, že skoro všetci fandia iba vtedy ak sa darí. Ked išli na olympiádu nikto im neveril,, teraz ak povieš niekomu že prehráme, tak ťa dobré že neukameňujú ako im nemôžeš veriť, pritom sami im neverili.
@d170 vies kto ma v hokeji na zoh najvacsiu navstevnost???slovensko.vies preco???lebo hrame cisty pekny hokej, zaujimavy a s kopou akcii. vies kolko ludi bolo na zapase s cehmi fandit nasim???17500.vies preco???lebo chceli aby sme vyhrali, takze nasi mali fanklub od ziaciatku(no som zvedava na blbe argumenty)
@lucia199513 čažko diskutovať s niekým, kto ešte nevie ani čo napíšem a už sú pre neho moje argumenty blbé
Na Slovensku dosť ľudí fandí hokeju, s tým s tebou súhlasím. Lenže ani zdaleka to nie je väčšina ľudí-myslím viac ako polovica ľudí, čo na Slovensku žijú.
Tá väčšina ich len kritizuje, nadáva im, zosmiešňuje ich ak sa nedarí.Skús si pozrieť nejakú diskusiu po prehratom zápase alebo aj predtým ako sa vôbec nejaký turnaj začne, všetci len nadávajú, že načo tam išli, že aj tak hovno dokážu.
A presne táto väčšina im zrazu veľmi fandí, pričom pred olympiádou im akurát nadávali.
Ak mi neveríš, skús si pozrieť nejakú diskusiu pred olympiádou, prípadne po prehratom zápase s českom, určite je ta 99 percent komentárov úražlivých.
Nemám nič proti fanúšikom, ale pre mňa je fanúšik ten, kto fandí a verí im aj ak sa nedarí.
Nie iba na nich vkuse nadáva a ak hrajú a medailu, tak zrazu ich zbožňuje.
@d170 mas uplnu pravdu, fanusik fandi v dobrom aj v zlom. ale ako sa hovori: uspech je predsa vsetkych, neuspech iba jedneho ( v tomto pripade tymu). vela lud v mojom okoli si krivdia, ked po zapase s cechmi, ktory sme prehrali tvrdili, ako na nic nemame a ze sme slabi a po vitazstve nad rusmi zrazu boli pre nich zase: nasi skveli hokejisti...smutne
@d170 , ja som dnes pozerala diskusie na kanadkých stránka a vieš čo tam bolo???kopa komentov od NAŠICH fanúšikov:slovakia is the true winners, jaro halak is the best goal keeper in the world...Áno, je tam aj pár ožratých hovied ale to už nie sú hokejová fanatici ale fanatici do chlastu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a bacha nech nemá taký slabý štart
Pre mňa je to maximálne nepodstatné či vyhráme, alebo nie, ceny benzínu neklesnú tak či tak.
nechapem ako moze mat niekto uplne na salame ci vyhrame alebo nie, stavim ze to budes kukat a fandit finom
aj hokej na teba
Ja to nesledujem, čiže je mi to ukradnuté a píš si, že to ani sledovať nebudem. Nechápem prečo by som mal fandiť fínom...
fajn, ved aj teba tu má kazdy na salame ved aj teba tu má kazdy na salame ved aj teba tu ma kazdy na salame, kaslem na to
ostatní, ze kukáme zajtra hokej ????????????????????????????????????
Hlavná vec, že skoro všetci fandia iba vtedy ak sa darí. Ked išli na olympiádu nikto im neveril,, teraz ak povieš niekomu že prehráme, tak ťa dobré že neukameňujú ako im nemôžeš veriť, pritom sami im neverili.
Sorry, ale príde mi to trochu alibistické.
kazdy ked videl kto nam bude chytat a akych mame utocnikov, tak by nepovedal ze prehrame alebo by aspon sucho skonstatoval ze mame sancu
Viem že Fíni dosť prehrali tuším s USA, takže nehovorím, že tento západ prehráme.
Len mi vysvetlí, že prečo skoro všetci fandia len ak sa darí a ak sa im nedarí, tak by ich zahrabali pod čiernu zem.
To je naozaj pokrytecké.
Na Slovensku dosť ľudí fandí hokeju, s tým s tebou súhlasím. Lenže ani zdaleka to nie je väčšina ľudí-myslím viac ako polovica ľudí, čo na Slovensku žijú.
Tá väčšina ich len kritizuje, nadáva im, zosmiešňuje ich ak sa nedarí.Skús si pozrieť nejakú diskusiu po prehratom zápase alebo aj predtým ako sa vôbec nejaký turnaj začne, všetci len nadávajú, že načo tam išli, že aj tak hovno dokážu.
A presne táto väčšina im zrazu veľmi fandí, pričom pred olympiádou im akurát nadávali.
Ak mi neveríš, skús si pozrieť nejakú diskusiu pred olympiádou, prípadne po prehratom zápase s českom, určite je ta 99 percent komentárov úražlivých.
Nemám nič proti fanúšikom, ale pre mňa je fanúšik ten, kto fandí a verí im aj ak sa nedarí.
Nie iba na nich vkuse nadáva a ak hrajú a medailu, tak zrazu ich zbožňuje.