V záujme zachovania niekoľko ročnej tradície a v závislosti od žiadneho sa tu niekde na blízku vyskytujúceho relevantného dôvodu pre áno, odpovedám rázne NIE!
Ale mohlo by byť zaujímavé si na chvíľu vyskäšať, aké je to učiť sa každý deň 2-3 hodiny
Druhý ročník som celý flákala. Ulievala som sa z hodín pretože som vždy bola buď na zasadnutí žiackej školskej rady alebo sme riešili EKO FUTURE TEAM (náš eko krúžok na škole). Takže som sa učila iba na veľké písomky a testy a dávala pozor na hodinách či raz prečítala a jednotky dvojky na vysvedčení okrem matiky to bola solova trojka Ale tak či tak sa učiť budem Som na zdravotnej a je to ťažká škola.
hovorím si, že áno a aj tak z toho nič nebude ale keď si zoberiem, že z prvých dvoch rokov nič neviem, tak tie odborné by som sa už aj mohla začať veru učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale mohlo by byť zaujímavé si na chvíľu vyskäšať, aké je to učiť sa každý deň 2-3 hodiny
Hm, nie, nemohlo.
stačí dávať pozor na hodinách
ale chápeš to, cez rok sme sa teraz ako siedmaci učili zlomky (podľa reformy školstva) ale cítim sa ako vymletý
Tvoja reakcia v kombinácii s tou gramatickou chybou vyznieva veľmi úsmevne (asi, že by možno nebolo úplne odveci začať sa učiť)
(aaaa nie, nechcela som rýpať, ale nedalo mi, nemám rada "premúdrelých" gymplákov)