momentálne ma chytá hnev na samú seba a na tú skurvenú migrénu že som nič neurobila a celý deň len premárnila... takže ťažko teraz nájdem... ale dajme tomu čo.... filozofovanie
som empaticka, uprimna, nesudim ludi (ja to proste neviem niekoho odsudit,ja len sumarizujem fakty , vtipna,som az prilis nad vecou, komunikativna, samostatna a som vyborna kucharka ja proste milujem varit a vypekat. toto su vlastnosti ktore si na sebe asi najviac vazim ale ja ako celok, sa mam rada. ano,mozno to znie fakt namyslene ale ja som spokojna sama so sebou a menit sa nechystam
dokážem odpúšťať , hnev ma zachvílu prejde, na každom človekovi dokážem nájsť dobré vlastnosti a veci, dokážem sa zasmiať všade na všetko za akýchkoľvek okolností
inteligenciu, aj keď je to ten druh málokedy využiteľný v praktickom živote, tak môj vnútorný život obohacuje veľmo a mám to rád, umožňuje mi byť schopný googlenia, narozdiel od 80% populácie sveta, ako tak pozerám diskusie na birdzi, vďaka nej som schopný rýchleho učenia sa, analyzovania vecí do absurdných podrobností čo je často inšpiratívne, reverse engineeringu len tak pre zábavu, atď atď...
ďalej schopnosť košatého a umného písaňja, hrania sa s jazykom, svoj sexuálny talent, a... to by snáď aj stačilo, nie? zvyšok v budúcej diskusii
asi tú obetavosť, ja som taká krava, že keby niekto, koho mám rada, mal zožrať žeravé uhlíky a zapiť benzínom aby vyhral 50 000 eur, tak to urobím za neho a nič za to nechcem...
moje oči, moju tvár, vlasy v určitých situáciách, obyčajne aj postavu, moje sebavedomie, flegmatickosť, šikovnosť, intelienciu, môj spôsob myslenia, v podstate všetko mám rada na sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
A za to..
..Za to sa uznávam.
Normálne si závidzím
a všetci mi to žerú!
Prispôsobivosť .
ale inak som tiež celý deň neurobil nič, čo som plánoval
úprimnosť podľa mńa niekedy dobrá vlastnosť
a ešte,že sa nehanbím spýtať sa či už v škole,v obchode,na ulici ak niečo potrebujem
Kvôli zábave spraviť všetkým hanbu.
ďalej schopnosť košatého a umného písaňja, hrania sa s jazykom, svoj sexuálny talent, a... to by snáď aj stačilo, nie? zvyšok v budúcej diskusii
ale nie, srandujem...
neviem.. nič.
Nie, nedoplatia. Nedovolím im to
ale radši som ticho,lebo už to nie je zdravé toto
aze som uprimna
a optimizmus, niekedy az naivita ..