Budú mi v lete vyberať mandle a chcem sa opýtať tých ktorí to zažili...
Ani mi nevadí to že ma to bude bolieť, skôr že počas zákroku hodím šabľu. Moja mama vravela že jej keď vyberali takmer sa pozvracala a ja sa práve toho bojím. Stalo sa niekomu z vás že ozvracal doktorku??
Mne keď vyberali mala som možno 8-7 a mi pred tým dali dajakú injekciu aby som nič necítila a tak vybrali ale fkt som nič necítila a potom som nemohla byť asi týždeň dlho na slnku
kamoške ich teraz vyberali...pod narkózou najskôr jedny, to jej stále tiekla krv bolelo ju to, potom pár hodín na to druhé...nemohla rozprávať pár dní, bolelo ju to ako sviňa, nemohla jesť len tekuté...ale tak potom už v pohode...aj keď je to hnusné, je to lepšie ako mať neustále angíny..
keď som bola malá. bola som v narkóze. keď som sa prebrala tak som vracala krv ale len raz. a už si nepamätám, či to bolelo a ani na zmrzliny si tiež nepamätám ale k tvojej otázke som sa vyjadrila
neviem ake som mala ja, ale bolo to presne na moje 5 narodeniny
len som si sadla, na ruku mi pripevnili volaku tacku, sestricka ma drzala a ten dedko mi nieco strcil do krku a vybral nejaku gulicku a potom este raz ale napinalo ma teda
Vyberali mi ich bez narkózy, dodnes si pamatam tváre tých masiarov nad mojim ksichtom a tú piču čo mi držala hlavu, že aby som sa nemykala..ale záhadné bolo, že ma to vobec potom nebolelo
mne ich vyberali ked som mal 18 uspaty som nebol, samotny zakrok vobec nebolel,,asi 2 tyzdne som nevedel nic poriadne jest, najhorsie to bolo 3-5 den .. po 12 dnoch sa to uz dalo vydrzat bez lieku proti bolesti (Flector ep rapid) ktory ti asi predpisu, ked nie tak si ho urcite vypytaj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
predtým mi dali nejaký oblbovák (vraj kokaín mimochodom a necítila som nič, len som potom musela jesť veľa zmrzliny
Bol som uspaný - podlamna budeš tiež. (podla zdravotného stavu)
Zobudíš sa bolest nebudeš citiť žiadnu najhorsí je 3 den po operacii (najhorsí ako najhorsí zvladneš to v pohode)
Nejake lieky odbolesti a serus... Nepozvracal som sa, niekto zvracal ja nie A potom sme hrali karty o penaze
Pred operáciou mi dali nejaký fajnový štof, takže prebiehalo to naozaj super a mam na to super spomienky.
len som si sadla, na ruku mi pripevnili volaku tacku, sestricka ma drzala a ten dedko mi nieco strcil do krku a vybral nejaku gulicku a potom este raz ale napinalo ma teda
a inak k @15 , my sme mali na výber či chceme uspať alebo nie