pokial sa nebudes potapat tak urcite nebudu, ale potom budes zle plavat ale zas aj ked sa bude potapat a mas dobru ciapku tak nemusia byt uplne, len trosku na okrajoch.
@candy36 ciapka sa pouziva hlavne na to aby sa ten filter nemusel cistit kazdy tyzden.... okrem toho to cistenie filtru je velmi nechutne, niekedy to viac smrdi ako zumpa.... takze asi tak. A ten odpor to uz az na sutazi a podobne....
Ale je to aj kvôli filtrom. Moderné s tým už vedia robiť, ale ani to nieje pravidlo. Teda, ak Tebe nikto nikdy nepovedal, aby si si vzala čiapku, lebo jej zanesieš filter (keď máš krátke vlasy tak nie, ale mal som aj dlhé), tak asi si bola v dobrých bazénoch, alebo je prevádzkar flegmatik.
A to si ešte nevidela asi skutočnú blbosť, keď píše podobné teatrálne vyjadrenia...
toto ma zaujimalo od cias, kedy som videl diel Triedy cislo 402, kde Nancy Francisova nemohla ist plavat, lebo nemala tu plavecku ciapku. tiez som si myslel, ze to zachova vlasy suche.
Pokiaľ budeš používať správnu veľkosť plaveckej čiapky, vlasy ti ostanú suché.
Najlepšie je zvoliť silikónovú masku, ktorá má univerzálnu veľkosť. Bez problémov ti zakryje aj dlhé vlasy.
Existujú plávacie čiapky polyurethánové, ktoré sú vysoko kvalitné čiapky. Sú pevné, dlho vydržia, no táto čiapka ti musí dobre sadnúť na hlavu. Pokiaľ ti bude malá bude sa ti vysúvať hore. takže odporúčam silikónovú čiapku, ktorá je jemnejšia a vlasy ti dobre bude chrániť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
presne tak...ak budeš s nej chodiť len po byte tak v pohode
samozrejme, ze budu
Vlasy pri plávaní kladú príliš veľký odpor, a plavecká čiapka sa používa na to, aby ten odpor zmenšila, čiže aby plavec plával rýchlejšie
Ale je to aj kvôli filtrom. Moderné s tým už vedia robiť, ale ani to nieje pravidlo. Teda, ak Tebe nikto nikdy nepovedal, aby si si vzala čiapku, lebo jej zanesieš filter (keď máš krátke vlasy tak nie, ale mal som aj dlhé), tak asi si bola v dobrých bazénoch, alebo je prevádzkar flegmatik.
A to si ešte nevidela asi skutočnú blbosť, keď píše podobné teatrálne vyjadrenia...
Pokiaľ budeš používať správnu veľkosť plaveckej čiapky, vlasy ti ostanú suché.
Najlepšie je zvoliť silikónovú masku, ktorá má univerzálnu veľkosť. Bez problémov ti zakryje aj dlhé vlasy.
Existujú plávacie čiapky polyurethánové, ktoré sú vysoko kvalitné čiapky. Sú pevné, dlho vydržia, no táto čiapka ti musí dobre sadnúť na hlavu. Pokiaľ ti bude malá bude sa ti vysúvať hore. takže odporúčam silikónovú čiapku, ktorá je jemnejšia a vlasy ti dobre bude chrániť.