ja chcem byť dôchodcom. fakt, normale by mi momentalne vyhovovalo to pomalé tempo
a ak nemozem byť dôchodkyňou , tak aspóóóň v biznise ohladom tých oznamov za reklamou alebo vo filme, ked sa tam vsunie "tak toto doma neskusajte" JA! by som tvrdila kedy to pouzit, aj na kom to otestovať, že je to ozaj nebezpečné. jůůů
ja som chcela byť učiteľkou zameranou pre postihnute deti..no asi zo mna nebude...chcela som sa hlavne venovat hluchonemym detom...ale tak..smolka...nebude zo mna...lebo nik nechce, aby som sla na takuto skolu, lebo vraj je to narocne..tak..neviem..co potom bude....necham sa prekvapit
@pawlo no je dobre..íst čim tazsie..tym lepsie..lebo takto sa riadim aj ja...ja si nikdy nehladam tu lahsiu cestu..ale idem stale tou tazsou cestou...no som zvedava..ako to dopadne..v podstate este ani neviem...ci sa vobec maturit dozijem... ..lebo ako sa poznam...tak bud skoncim na psychiatrii..alebo niekde na liekoch tak nemozem nic dopredu planovat
@pawlo jj...stresujem:´( a poriadne a nič nepomaha..aj ked viem..ze to si iba sama nahovaram..ze sa to da zmenit..ale tak...ja stresujem kazdy den..a dokonca aj pri primitivnej odpovedi pri tabuli..tak vtedy moji spoluziaci nevedia..co mi je paanecky preto sa bojim ist maturovat aj ked to bude az o rok
@chicalavativa - keď som fakt že ,,posratý,, z niečoho tak len dýcham z hlboka - dobré dýchanie ma toho zbaví - a potom už je to v pohode - takže nezabudni dýchať! good luck
ja chcem byť delegátkou cestovnej kancelárie alebo sprievodkyňou......proste chcem mať povolanie vrámci ktorého budem musieť cestovať...týmto smerom som sa uberala teraz aj pri výbere školy...
ja by som chcela byť tá kecačka v rádiu Vždy ma fascinuje tá volnosť a ja nedokážem len tak čušať ja musím kecať stále a tam joj luxus A pritom good music počúvať BEST Ale zasa aj herečka je cool.... no myslíte si že sú to decké sny ale ja fakt zbožňujem vystupovanie aj recitovanie aaa atake no to by bolo pre mňa idealne ale milujem zvieratá a preto aj vet (len by som nedokázala utrácať)
@pawlo tak..mne ani toto nepomoze...mne jedine toto pomoze iba ked sa rozculujem..a vtedy si hovorim: "Mima, klud, co sa rozculujes!" a takto si hovorim aj ked stresujem:"Klud, ved nic sa nedeje!" no nejako sa to neprejavuje no..naozaj..ja som asi zabudla dychat heh
pediatricka, alebo patologicka, ale na patologiu treba vela fyziky, ach, tu nemam rada ale newa... snad ta pediatria, ak nie, tak nejake prekladatelstvo a jazyky... atd...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
alebo v prijateľnejšom fotografka či prekladateľka xP
a ak nemozem byť dôchodkyňou , tak aspóóóň v biznise ohladom tých oznamov za reklamou alebo vo filme, ked sa tam vsunie "tak toto doma neskusajte" JA! by som tvrdila kedy to pouzit, aj na kom to otestovať, že je to ozaj nebezpečné. jůůů