akurát včera sa nás to pýtal istý doktor na cviku a odpoveď vyzerala niečo na štýl v 2 izbovom byte s hypotékou, cca troma robotami... a ideál by bol ak by mi práca začínala o deviatej
Budem mať vlastný ateliér v dome kde budem cez deň robiť, to čo teraz dúfam - grafiku do hier...ohlučnený, uzamknutý ateliér
Budem si sedkať na koženej stoličke obklopená najmodernejšími kompjútrami, hore na poschodí sa mi "baby-sitter" robot bude hrať s mojimi dvoma synmi.
Poobede pôjdem na masáž a do sauny, prídem domov, pohrajem sa s deťmi, objímem manžela, pustíme si nejaký sci-fi film na 3D telke, zapálime brčko, nalejeme víno a budeme vegetiť.
O päť rokov? Hádam na nejakej skvelej vysokej škole, kde sa mi bude skvelo dariť, budem kdesi v zahraničí (buď na vysokej škole v zahraničí alebo štúdium na diaľku, čo je vraj trochu dosť nepraktické) a popri tom budem mať nejakú celkom dobre platenú prácu, alebo aspoň brigádu.
mat nejaku fajn pracu co ma bude aj bavit minimalne
aaa, cestovat, objavovat... zit zo dna na den ...
:letim:
proste uzivat si zivot na plno s ludmi kt. mam rada
kde aj teraz v Božej prítomnosti, žijúci v láske, viere a nádeji na spasenie
prajem každému nájsť Boha, jeho život sa zmení od základu, už nebude zbytočných problémov o materiálne statky, zábavy, zhonu za karierou a pod.....
v popredí bude práca na zvelaďovaní a príprave vlastnej duše na spasenie vo večnosti....
na to sme sa vlastne narodili a je to poslaním každého človeka
niekde .) hockde ale nie ako že v Brne furt... kdesi a ptoom zasa kdesi a zasa kdesi a tak... a možno zvažovanie ďalšieho miesta na robenie si magistra .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
inak silno dúfam v kurátorskú a výskumnú prácu v galérii vo Švédsku/Fínsku/Dánsku.
- na ambasáde v Indii alebo niekde tým smerom.
alebo
- byť už zasnúbená a bývať pekne a pracovať
ono to vlastne ide aj naraz - čiže nebudem v indii ale budem robiť s ľudmi z východu na slovensku. alebo sa venovať problematike inej menšiny
v zemi
Budem si sedkať na koženej stoličke obklopená najmodernejšími kompjútrami, hore na poschodí sa mi "baby-sitter" robot bude hrať s mojimi dvoma synmi.
Poobede pôjdem na masáž a do sauny, prídem domov, pohrajem sa s deťmi, objímem manžela, pustíme si nejaký sci-fi film na 3D telke, zapálime brčko, nalejeme víno a budeme vegetiť.
Základom je nemyslieť na budúcnosť negatívne.
a myslim, ze mi to teraz aj vyhovuje, mat to cele otvorene
ja asi na vš.. hejno, asi určite. aj chlapa by som vtedy už mohla mať. a s dvoma mačkámi. a tak.
Dobre no, ale aspoň snívať môžem, nie?...
aaa, cestovat, objavovat... zit zo dna na den ...
:letim:
proste uzivat si zivot na plno s ludmi kt. mam rada
kde aj teraz v Božej prítomnosti, žijúci v láske, viere a nádeji na spasenie
prajem každému nájsť Boha, jeho život sa zmení od základu, už nebude zbytočných problémov o materiálne statky, zábavy, zhonu za karierou a pod.....
v popredí bude práca na zvelaďovaní a príprave vlastnej duše na spasenie vo večnosti....
na to sme sa vlastne narodili a je to poslaním každého človeka
a o dalších pár rôčkov Hello Tokyo :3