Fuuu... Asi ked prekonam svoju lenivost a naozaj sa budem vediet pustit do realizacii vsetkych tych planov, o ktorych tajne snivam. Gitara, grafika, animacia, umenie, trochu vedy, astronomia, menej flakania sa, robit filmy, klipy, hudbu, mat par dobrych priatelov a vela kontaktov, aby som mala zakazky, co stoja za to... ... ... ... ... a mat tolko penazi, ze by som mohla spasit svet
uplne spokojna nebudem asi nikdy lebo potom by som stratila motivaciu ist dalej.. spoznavat nove veci.. myslela by som si ze uz nic lepsie nemoze prist..
@mrcionka najlepšie by bolo, keby výsledok mojej práce niekomu pomohol . Tým by to nebola práca len o peniazoch, mojej zábave, ale aj o pomoci . No nájsť niečo, čo bude dobré pre mňa aj pre iných...to bude ťažké.
Ale ako si podotkla, dôležité je mať najprv vlastné zázemie
Chcem skončiť školu a robiť niečo čo ma bude naozaj baviť a do práce budem chodiť rád, chcem žiť s terajšou priateľkou, neskôr sa presťahovať niekde kde je celý rok teplo, kúpiť si auto a žiť spokojným životom.
@bluepanter ...ja mam o buducnosti dost skromnu predstavu, neocakavam ziadne zazraky, ale keby sa nahodou nieco zadari o to viac by som bola stastna ale keby to aj ide podla skromneho planu, bola by som spokojna chcem dokoncit strednu a potom si dat volno na rok a ist niekam do zahranicia, spoznat nieco nove a aj si trosku zarobit, potom vysoka a pri tom nejaka praca a casom nejaky maly domcek blizko pri Bratislave s mojim drahym, kde by som dokazala vytvorit aj z mala prijemnu rodinnu atmosferu a na stare kolena by som sa starala o svoju zahradku a letne rano by som zacinala jednou cerstvo odtrhnutou vonavou paradajkou (a uz letim naspat na zem)
@mrcionka wau, to je úžasná predstava...hlavne ten koniec , tá paradajka ma dostala a pripomenulo mi to scénu s donom Corleone (, ktorý bohužiaľ práve v záhradke umrel).
A nebude pre teba ťažké po ročnej pauze vrátiť sa do školského drilu?
@bluepanter ... uz aj nad tym som premyslala, ale myslim, ze to zvladnem uz len preto, lebo uz par rokov mam sen ze vystudujem zurnalistiku, takze sa k tomu dokopem uz len preto lebo po tom sama tuzim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
samozrejme nechcem sa prestat zdokonalovat ale aby som dokazal ocenit uz aj tie veci co mam teraz.
clovek nebude nikdy spokojny pretoze vzdy pride nova vyzva. musi sa to naucit na zaciatku
makat -> priatelka -> ciele -> zivot
No a rád by som niečo spravil aj pre ľudí, niečím pomôcť veľa ľuďom, nech nie som na svete zbytočne .
ale urcite by som chcela mat dobru pracu,velky dom a mozno aj rodinu
Ale ako si podotkla, dôležité je mať najprv vlastné zázemie
Tlak, ktory tu je aby ludi pohanal dopredu mna doslova ubija, neznasam rivalitu, konkurenciu, hnanie sa vpred cez mrtvoly......
Moje hranice su obmedzene mojou povahou , preto je jedinou vychodziou cestou humanitna praca.
Vzdy som bol taka krabica na problemy ostatnych a nikdy mi to nevadilo ... takze to vidim na psychologa .
Potencial myslim mam chyba uz len VS a mozno si nebudem moct vyberat ale najracej by som pracoval s detmi.
Pokial ideo zazemie, pokial budem zit sam staci mi byt a pokial to dam s niekym dokopy urcite si spolu casom postavime domcek.
To je asi tak vsetko.
Inak teba sa ešte nikto nespýtal...tak ako si predstavuješ svoju budúcnosť?
Ale robotu možno nejakú firmu založiť alebo podnikať Alebo niečo skrátka čo robím rád...
Niečo vymýšľať a spraviť tento svet krajším miestom ako je teraz...
A nebude pre teba ťažké po ročnej pauze vrátiť sa do školského drilu?