kurva čo máte furt s tou budúcnosť, možno ani nepríde
btw, myslím že to bude horšie
však si len pozri, čo sa tento rok deje... ten londýn, potom tsunami a následne elektráreň v japonsku, protesty v severnej afrike, štrajky aj v južnej európe, USA na pokraji bankrotu /moc si nevylepšili ani tým novým zákonom, len zasa kŕmia chudobní vypasených američanov /... všetko je na piču
Tvorte si sami svoju buducnost a nepicujte, mne je zle prave z toho. Ani jednu z veci v @7 nikto z vas nevyriesi, tak preco plakat nad rozliatym rumom? Vravim vam, ze mne bude dobre, aj ked vam vsetkym bude zle, lebo sa k tomu nestaviam ako kokoti s tym koncom sveta. Ja chcem zit.
lepsie uz nebude, aspon nie teda tak skoro...pretoze lepsie bolo mozno prave pred tymi 15 rokmi...mna tato doba plna "tolerantnych" ambicioznych mladych ludi ubija, ja som stara skola..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
btw, myslím že to bude horšie
však si len pozri, čo sa tento rok deje... ten londýn, potom tsunami a následne elektráreň v japonsku, protesty v severnej afrike, štrajky aj v južnej európe, USA na pokraji bankrotu /moc si nevylepšili ani tým novým zákonom, len zasa kŕmia chudobní vypasených američanov /... všetko je na piču
Dovtedy ani poradne nezmrznes
clovek nedokaze zmenit svet a ludstvo....
ale zbitocne vas nebudem zatazovat len dalej negativizujte...
1.Peňazí
2.Vačšou populáciou ako 1 mld.(tak ma ukamenujte ze zom hnusný odlud mizantrop, tyran)
mfp, budem studovat, snazit sa dobre sa zamestnat a pokial to pojde nebudem sa starat o to co sa deje vo svete