Boli ste tam niekedy? Ak áno, páčilo sa Vám tam? V akej oblasti ste boli? Ako ste šli? Nejaké plusy a minúsy? Čo Vás nahnevalo,čo sa Vám nepáčilo, aky mali ľudia prístup,ceny- proste celkové hodnotenie Chystá sa tam niekto aj tento rok? ak áno,kam?
Bola som len v Prímorsku a tam bolo skvele. Maximálne čisté more (nechápem, prečo ľudia vravia, aké je tam špinavé more keď aj v obrovských hĺbkach bolo vidieť na dno), medúz tam bolo s prepáčením ako nasratých, nebol meter štvorcový bez medúzy (prišli sme po období búrok) ale moc nepŕhlili, takže v pohode... Kvalita stravovanie - ááááááááááách, celú dovolenku sme len jedli a jedli, ale keď tie ceny boli také nízke, jedlo skvelé a porcie tak obrovské! Ale niet tam na koho pozerať, Bulhari sú strašne škaredí... ešte tam niekedy pôjdem/pôjdeme určite ( keď budem hladná)
bola som tam 3x (a kamošky idú tento rok zas... a som spokojná
záleží, čo očakávaš. more je humusné (ale parádne vlny sa mu nedajú uprieť , hlavne keď dlhodobo fúka, je tam veľa rias a medúz + minulý rok tam bolo asi 40° a keďže voda bola sťa špenát, inde, ako v izbe s klímou sa nedalo vydržať... (začiatkom augusta sme boli). nočný život parádny, ceny ako u nás a nižšie, keď vieš, kde nakupovať
a keď si vyberieš dobré stredisko a dobre situovaný hotel, tak ťa ani to fakt biedne okolie nemusí trápiť, lebo domáceho tam stretneš iba na recepcii.
oba hotely nové, pekné, bajkal asi 5 min od pláže, afrodita 10... normálnou chôdzou podľa mňa ok, nepotrebujem mať nutne výhľad na more, obzvlášť, keď tam idem žiť hlavne v noci
bajkal bol asi najlepší, bývali tam prevažne mladí ľudia (tj nie rodiny s deťmi , minimum slovákov a čechov, a fakt dosť ústretový personál...
-plusy: normálne ceny, dobrá teplota mora, dobre vybavené hotely, dobrý prístup ľudí(veľa vedelo aj po Česky, lebo tam chodí strašne veľa Čechov, dokonca tam majú vyhradený kúsok pláže)
-mínusy: pouličný nočný život (ak je hotel blízko centra tak je to problém), cesta(ak sa nejde lietadlom)
raz som tam bola v Primorsku...na tu dobu,tam bolo kurva lacno....ale to more bolo dost spinave,nuz cierne co cakam a nvm,mna ta krajina moc neoslovila....a este sme boli autom,no jak na koniec sveta mooc daleko,.......
Bola som tam 3x. Medúzy tam boli iba raz, more čistučké. Jedlo výborné, čo je u mňa dosť podstatné.
A pre tých, čo sa sťažujú na špinavé more. Ono nie je špinavé ako také, to ľudia ho znečisťujú ohorkami od cigariet a kadejakým odpadom. Teda špinia si ho zväčša turisti, potom už len záleží od šikovnosti od personálu, ako sa starajú o pláže a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Sli sme vzdy lietadlom, ale popravde, mne sa to tam velmi nepaci
Severna plaz je celkom pekna, juzna o nicom :/
Ceny su normalne, ale mne to tam pride take spinave :/ Aj ludia su taki.
Nie je tam nic na objavovanie, len more, ziadne historicke pamiatky a vylety.
A plus: nocne diskoteky a bary
bola som tam 3x (a kamošky idú tento rok zas... a som spokojná
záleží, čo očakávaš. more je humusné (ale parádne vlny sa mu nedajú uprieť , hlavne keď dlhodobo fúka, je tam veľa rias a medúz + minulý rok tam bolo asi 40° a keďže voda bola sťa špenát, inde, ako v izbe s klímou sa nedalo vydržať... (začiatkom augusta sme boli). nočný život parádny, ceny ako u nás a nižšie, keď vieš, kde nakupovať
a keď si vyberieš dobré stredisko a dobre situovaný hotel, tak ťa ani to fakt biedne okolie nemusí trápiť, lebo domáceho tam stretneš iba na recepcii.
minulý rok sme boli tuto » zajazd.invia.sk/bulharsko/slnec...
rok pred tým tuto » zajazd.invia.sk/bulharsko/slnec...
oba hotely nové, pekné, bajkal asi 5 min od pláže, afrodita 10... normálnou chôdzou podľa mňa ok, nepotrebujem mať nutne výhľad na more, obzvlášť, keď tam idem žiť hlavne v noci
bajkal bol asi najlepší, bývali tam prevažne mladí ľudia (tj nie rodiny s deťmi , minimum slovákov a čechov, a fakt dosť ústretový personál...
bol tam niekto??? ako tam je
....o tých medúzach som netušila
veď daj do youtube vyhľadávania...
-celkom dobre tam bolo
-boli sme v Primorsku
-autobusom ( cesta 22 hod.
-plusy: normálne ceny, dobrá teplota mora, dobre vybavené hotely, dobrý prístup ľudí(veľa vedelo aj po Česky, lebo tam chodí strašne veľa Čechov, dokonca tam majú vyhradený kúsok pláže)
-mínusy: pouličný nočný život (ak je hotel blízko centra tak je to problém), cesta(ak sa nejde lietadlom)
odvtedy každý rok Obzor a tam je všetko ppci, ceny,nocny život,ubytovanie, more čiste,teploty nas 38 ,vlny atd atd.. žiadne minus
A pre tých, čo sa sťažujú na špinavé more. Ono nie je špinavé ako také, to ľudia ho znečisťujú ohorkami od cigariet a kadejakým odpadom. Teda špinia si ho zväčša turisti, potom už len záleží od šikovnosti od personálu, ako sa starajú o pláže a tak.
Ale to len tak orientačne, lebo stále sme chodili na výlety do iných stredísk alebo do miest či už do Burgasu alebo Varny.
Ludia su tam prijemny, plaz a more pekne. Nocny zivot ovela lepsi ako v tom Chorvatsku