takze cawte mam tieto naplaste s 20mg buprenorfinom..ucinkuju 72hodin za hodinu sa uvolni priblizne 0,35mg buprenorfinu..myslite si ze by z toho mohli byt stavy..ako napr z tramalu? alebo si treba dat 2-3naplate naraz?
@tajak no ja len tak, ze ked buprenorfín..a este viac náplastí... to si radšej šlahni jeden metadon a aj usetris. nick na pokeci? co to ma spolocne s naplastami?
och no to ste si zasa dali krasne forum...: co dodat....asi by si sa mal s nimi fakt oplepit cely...tipek v pokrocilom stadiu si daval 5x8mg tabletky a jedine co ti to sposobi je odvratenie krizy s opiatov...polcas rozpadu je ozaj riadny cize asi by pre teba bolo ozaj najvyhodnejsie prejst na nieco dostupnejsie a s rychlejsim nabehom...vrelo odporucam tramal , popripade metadon, subsidol to uz ta ista baza aj zo subotexom cize vlastne pojebany buprenorphine...
Vlastne co to tu pisem ...riadne bludy akurat...jeb sa na drogy chod si radsej vyonanovat...jedine co utrpi je tvoja pycha....a to mas setsakra stastie
ked tu pisete o naplastiach - citala som tu niekde ze tieto nasplaste sa vraj daju fajcit...ale tak neviem co je na tom pravda. neviete niekto o tom nieco ??? lebo ja som o tom este nepocula. a vraj to ma rovnaky ucinok. tak ak niekto vie pls dajte info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ozaj je možné liečiť závislosť na tramale a pod. metadomom?? Myslím tým abst. príznaky počas prvých dní.
Dakujem
Vlastne co to tu pisem ...riadne bludy akurat...jeb sa na drogy chod si radsej vyonanovat...jedine co utrpi je tvoja pycha....a to mas setsakra stastie