no išiel som napísat že olivy mám radšej aj ked sa mi to zdalo divné porovnávat, no ....no ale ked si mám vybrat medzi tými dvomi, tak pistácie mám asi radšej
mňam pistacie su super ale zas mam rada aj arašidy ale musím mať chuť a nesmú byť slané ble to neznášam.. raz som si ich aj umyla len aby neboli slané lebo iné doma neboli ale inak lubim aj kešu
mnam olivky olivky olivky fuj buraky arasidy neviem nazvite si to jak chcete nemozem po tom ani pachnut lebo mi pride zle ale pistacie TAK TOOOTOOO MOOOOZEEEEM
buraky moc nemusim .. ale pistacie priam zboznujem
mno a oliwy by som nemohla wychetak ked sa spomenuli .. cierne su lepsie .. podla mna .. ale aj zelene su fajn .. na pizzu abo do salatiku .. alebo len tak k telke namiesto chipsow
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
olivy? olivy su celkom dobre ku chlebiku alebo na pizzu ano olivy su dobre.
tak to malo byť (som to ale jeden kus ...k..kusa
olivy neznašam a pistacie zbožnujem
mnaaam
ešte viac než pistácie
mno a oliwy by som nemohla wychetak ked sa spomenuli .. cierne su lepsie .. podla mna .. ale aj zelene su fajn .. na pizzu abo do salatiku .. alebo len tak k telke namiesto chipsow