áno, milujem ich. a aj ten pocit pred búrkou, keď cítim ako sa tá energia zbiera vo vzduchu, až mi vstávajú dupkom vlasy a potom ako sa to zrazu uvoľní a pléésk
Milujem búrky a dážď celkovo,dokážem stáť pri okne neuveriteľne dlho len aby som videl ako sa v noci v diaľke blýska,ako sa to pomaly blíži a hrmí čo raz hlasnejšie a keď začnú dopadať prvé kvapky na Zem...je to proste perfektné A tá vôňa dažďu je tiež dačo super
burka je fajn ale urcite by som nemohla byt pri nej sama.postacila by mi burka a riadny lejak,particka blaznivych odvaznych ludi a ja.a mozme utekat von.ved voda je draha,treba setrit,no a ked nam to ponuka priroda,preco ne.
búrky sú fajnové hlavne ten začiatok, keď sa začína pohýnať ten pojebaný hnusný teplý vzduch ako začína všetko lietať okolo človeka a ako sa to pomaly blíži, začne poprchať, začne sa hrmieť v dialke... PROSTE SEX!!!!
Ja som lovec burok a je to moje obrovske hobby. Natacam to, nahanam sa za nimi ak nie su daleko a pozorujem den noc ak je mozne. Je to uplne paradny ukaz!
milujem búrky a je mi jedno, či som doma alebo vonku, aj keď vonku je to lepšie, a fascinujúce je to, keď s abúrka ešte len začína a potom z ničoho nič len poriadny lejak a do toho nejaký silný vietor, no fascinujúce, ako z nejakého filmu :p krása
Búrky ľúbim, a včera som sa tak vyklánala z balkóna, že som skoro spadla. Potom som už len vystrkovala ruky. Ale asi by som nebola v takej extáze, keby som bola na železnom hrkotajúcom bicykli uprostred lesa.
ozaj tá večná dilema ... Jedny vravia, že stromy priťahujú blesk, iní, že pod stromy treba utekať. Ktorý názorový prúd je podložený menším počtom obetí?
@surreal ono to je takto, pokial si v lese tak sa mozes schovat pod strom aj ked to samozrejme nie je idealne a treba si davat pozor sice riziko ze by sa prevratil je mensie stale tam je. Navyse je tiez mozne ze ten strom pod ktorym si trafi blesk ale zas to riziko je mensie.
Pokial je to samostany strom kdesi na luke daleko od inych rozhodne pod neho nechodit pretoze ten blesky bude pritahovat.
@chavez ono, keď je človek v lese, tak v podstate nemá inú šancu, ako zakotviť niekde pod stromom, keďže sú stromy všade. ale mám vlastnú skúsenosť z parku so stromami, kde padnutý strom zabil dvoch ľudí a odvtedy mi schovanie sa pod strom počas búrky pripadá ako najhorší nápad, aký by som kedy mohol dostať neviem, či úplne oprávnene, iste existujú ešte aj horšie nápady, ale mňa pod strom počas búrky nedostane nikto
...no najlepšie je na bicykli po poli a keď začne pršať schovať sa pod samostatne stojaci strom aj s bicyklom, aby náhodou nezhrdzavel...no a keď je stále ešte búrka a prestane baviť trčať pod stromom aj s pomaly hrdzavejúcim bicyklom, je super pobehovať po poli ako zmyslov zbavený a rozhadzovať pritom rukami...ešte je celkom zábavná prechádzka v búrke s celokovovým dáždnikom v ruke ak stále nič, tak odporúčam zacvičiť aspoň pozdrav slnku, nech je v tom aj kus zdravého ducha
na jednej strane ma fascinujú a na druhej ak je taká poriadna, tak taký silný hrom ma aj vylaká občas .. ale zas je to také napätie ak som vtedy vonku a blíži sa búrka a vo vzduchu je dusno... a prichádza vôňa dažďa.. celkovo .. je búrka fajn a treba ju hlavne v prírode občas ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Je to tak nádherne temné .
ozaj tá večná dilema ... Jedny vravia, že stromy priťahujú blesk, iní, že pod stromy treba utekať. Ktorý názorový prúd je podložený menším počtom obetí?
Pokial je to samostany strom kdesi na luke daleko od inych rozhodne pod neho nechodit pretoze ten blesky bude pritahovat.