Pomaly nám začína zase obdobie, keď budú bývať asi čoraz častejšie búrky...Poznáte túto stránku www.blesky.cz? Je to super stránka je tam s 10 minútovým oneskorením presne kde boli zaznamenané blesky aj s údajom o intenzite výboja..Je to celkom zaujímavé.
Burky nemam rad, ale blesk to je nieco krasne. Chcel by som vidiet aj gulovy blesk Co som o tom cital a pocul od deda, ked nam to vletelo do chaty, tak to musi byt haluz!
milujem búrky, majú svoje osobité čaro...tie chvíle, keď sa príroda len tak hrá so všetkým...to, ako sa zotmie...ako kvapky klopú na sklo...alebo ako to šumí vonku... a hromy a blesky-krása, až občas behá mráz po chrbte neopakovateľné chvíle a hlavne osviežia ten dusný vzduch,ktorý sa ťažko dýcha
Každú sezónu vyhľadávam búrky. Najmä tie extrémy. Počas búrky, keď sa všetci ukrývajú vo svojich príbytkoch, ja blázon pobehujem s prístrojmi tam a späť, aby som získal čo najlepšie merania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.chmi.cz/torn/...
» www.chmi.cz/torn/tortabcz.h...
neuveritelne mnozstvo tornad, aj ked mini, no vzdy som tuzil nieco take vidiet
toto je najlepšia búrka
@method tiez som o tom pocul a udajne pred niekolkymi rokmi bol u suseda neviem ci naozaj.... ale haluz to je asi iba vtedy ked si dalej