fúú, skoro si si vymyslela ale nepomôžem ti, musíš len chodiť a chodiť a do každého obchodíku, butičku vbehnúť a hľadať, hľadať, hľadať al si skús hodiť do googlu a tak hľadať nejaké obchody
@sandrushiceq a myslíš, že by ti to neprišlo do soboty, keby to hneď objednáš? I.classe a máš, či ? každopádne musíš ísť do mesta. skús Euroveu, tak možno natrafíš na niečo v tých takých butikoch drahších. prípadne potom sa pomoc niekde po uličkách, v BA musíš niečo nájsť...
By si sa čudovala aké úžasné veci sa dajú pozháňať v secondhandoch. Teda, dali by sa, ale tak nejak väčšina z nich v poslednej dobe skončila v mojej skrini...
Ja som si dnes skúšala french maid šatičky čo nám požičiavajú sponzori. Aj s takými kraťaskami, aby som bola cudná, keďže tá sukňa je príšerne krátka. A čepčekmi. A pierkovými prachovkami. Bude to SUPER!
@sandrushiceq Nemám fotku ja bohužiaľ, ale ak followuješ bál na fcb, tak sa tam predpokladám objavia Vstup je pre ľudí z Kamaka 10, pre ostatných 12...ty si odkiaľ vlastne?
@sandrushiceq Áno, je to hrozne awesome! Hlavne keď nám profesorka hovorila dnes: a tvárte sa zvodne! Pochopte, budete vítať hostí, musíte sa líškať, byť sexy a hlavne sa pri tom baviť ....... No nemiluj tú školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@flemi chystám sa len nemám čo na seba
@teriq nakoniec som to vymyslela tak že som si objednala korzet nejdem vymýšľať so šatami to by bola zbytočná kúpa si myslím
Ja som si dnes skúšala french maid šatičky čo nám požičiavajú sponzori. Aj s takými kraťaskami, aby som bola cudná, keďže tá sukňa je príšerne krátka. A čepčekmi. A pierkovými prachovkami. Bude to SUPER!
@madiska nejdem ani pozerať na ich stránku lebo náhodou tam nájdem nejaké pekné šaty a kúpim si ich a to už by bolo moc vyhodených peňazí