Ahoj, zaujímal sa tu niekto aj o obchodovanie na burze? Ja už nejaký čas fungujem v súhre s touto činnosťou a páči sa mi tá jednoduchosť a závislosť len na vlastnej hlave.
Ja obchodujem forex na plný úväzok. Veľmi riskantná "práca". Ak do toho idú ľudia iba s vidinou rýchlych zárobkov bez skúsenosti, tak na 99% prídu o vložené peniaze. Tento biznis je vhodný pre ľudí, ktorí chcú zhodnocovať peniaze, ktoré si môžu dovoliť stratiť. Reálne očakávanie zhodnotenia (s primeraným rizikom) u skúseného obchodníka je 100% ročne. Takže každý, kto si myslí, že vloží €1000 a bude robiť 100% mesačne je na omyle. Trh si skôr či neskôr vyberie daň za nedisciplinovanosť a riskovanie. Na druhú stranu keď má človek trpezlivosť a vie čo robí, tak môže mať z €1000 za 10 rokov €1.000,000, za predpokladu, že nevyberie zisky a urobí 100% ročne. O mojich skúsenostiach a radách pre začiatočníkov píšem aj na stránke » www.forextrading.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty