Počul ho už niekto ? Ak hej aké su vaše názory ? ..Podľa mňa daľší skvost ..Veď čo iné sa dalo od Varga čakať .. Keď som to dnes objavil na youtube tak som myslel že ma od radosti trafí ..
Ale som rád že sa Varg ako tak drží toho svojho štýlu (áno je tam cítiť transformácia ale mierna) narozdiel od iných metlaových kapiel z ktorých sa stali komerčné sračky ..viď Dimmu Borgir, Satyricon a pod.
@thevanderdark akoze problem bol hlavne to ze shagrath, silenoz a galder sa spravali jak jebnuti a zrazu ostali v kapele zo siestich ludi len oni traja sami
a to ze je novy album taky aky je neni kvoli komercii teda vobec o__O
@thevanderdark Starý Dimmu a starý Satyricon zbožňujem ..nevravím ..ale tie nové veci mi žiaľ nesedia ..tie gitary..spev..texty..videoklipy ..také preafektované a nasilu mi to pripadá ..nepomôžem si ..100 ľudí 100 chutí ..
@savu o satyricone neviem moc toho ale dimmu akoze, tie klipy boli take komedie aj volakedy, akurat teraz aspon vidno ze neboli pouzite kartonove rekvizity novy image praveze konecne neni taky idiotsky, tam maju oproti ostatnym navrch, shagrathov spev je este o kusok lepsi jak bol na in sorte diaboli a tie gitary atd, ked sa rozhodli robit iny album jak doteraz a chceli ho spravit s orchestrom tak to take proste je a je to jednoducho ine O__O
náhodou, je to celkom dobré vzhľadom na to, že som čakal niečo horšie.. atmosféru to má miestami tú správnu, ako od Burzum očakávam.. ale staré kulty sú staré kulty, a pochybujem, že by Varg spravil ďalšie veci ako Det Som Engang Var, alebo Lost Forgotten Sad Spirit.. predsa len, nedá sa čakať od 30tnika, žeby robil veci ako niekedy v 90-tych rokoch.. Burzum je za zenitom, ale tento album si určite vypočujem viackrát, uvidíme, možno sa mi ešte zapáči
...celý Umskiptar som si vypočul už viackrát. Pravdupovediac, po prvom posluchu ma to takmer vôbec nedostalo, prišlo mi to dosť také..ani neslané, ani nesladké a chýbali mi tam dosť Vargov scream, to mi chýba ešte aj teraz. Celý album je podľa mňa najlyrickejší (niet sa čomu diviť, keďže všetko sú to vlastne básne), a asi aj preto tam nejak veľa toho screamu nie je, ale čím ďalej, tým viac sa mi páči nový album. Mne sa celkovo viac páčia tie nové albumy, staré sú príliš také..stereotypné, ako vlastne celý black metal, a v tých nových je to už iné...a hlavne tie Vargove typické riffy...Heil Burzum...Heil Varg
@etelnair not tie nove klipy ta maska v mlieku nazaciatku tiez neni vyhra moc
@savu varg je pica povedal ze vyda jeden album.. mozno an ito nie a odide zit na farmu a bude na nas jebat.. a teraz? kazdy rok pomaly ako ho pustili dava novy album.... tipujem ze ten dlh norsku za opravu a rekonstrukciu kostolov treba nejak zaplatit..... a dalsia vec je vo veci celej ze keby nekto iny vyjda navlas to iste co varhg len na tom neni nalepka burzum tak nato napluju vsetci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@2 čo už ..
Staršie albumy boli oveľa lepšie. Už to proste nieje to čo bývalo.
Ale tak asi každý interprét prejde určitou ´´transformáciou´´ počas svojho pôsobenia.
Ale toto nové sa mi nepáči...
100 ľudí 100 chutí...
Ale som rád že sa Varg ako tak drží toho svojho štýlu (áno je tam cítiť transformácia ale mierna) narozdiel od iných metlaových kapiel z ktorých sa stali komerčné sračky ..viď Dimmu Borgir, Satyricon a pod.
Môj skromný názor ..
@etelnair a v čom myslíš že je problém?
Ináč škoda že od nich odišiel ten basák s vokálmi...bol dosť dobrý (neviem ako sa volal)
No však ale konkretizuj problémy...
Zvedavý som
a to ze je novy album taky aky je neni kvoli komercii teda vobec o__O
texty u nich neriesim velmi, tam to je mimo dost
@savu varg je pica povedal ze vyda jeden album.. mozno an ito nie a odide zit na farmu a bude na nas jebat.. a teraz? kazdy rok pomaly ako ho pustili dava novy album.... tipujem ze ten dlh norsku za opravu a rekonstrukciu kostolov treba nejak zaplatit..... a dalsia vec je vo veci celej ze keby nekto iny vyjda navlas to iste co varhg len na tom neni nalepka burzum tak nato napluju vsetci