Som na intraku a mam taky že menši problem hm: cez leto som si začal pisat s jednou holkou a tak sme pisali a pisali a po case vysvitlo že ide vlastne na moj intrak tiez . No a tak uz sme spolu na intraku a sme super kamarati ,hm len mna velmi trapy to že
no ak sa na to opýtaš a ona nebude chcieť viac, tak nič tým nepokazíš...len si obaja vysvetlíte čo vlastne chcete, aby zbytočne nemuselo dôjsť k nejakým nedorozumeniam
@Patrik404 - alebo sa o tom nerozprávaj, ale začni sa správať jemne viac ako kamarátsky. ak jej to nebude vadiť, tak trošku viac viac ako kamarátsky. ak jej ani to nebude vadiť, tak zasa trošku viac... až do bodu kým nedá najavo že jej to vadí, alebo kým zrazu nezistíte že spolu prakticky chodíte
Viac ako kamaratstvo je priatelstvo (v pravom slova zmysle, nie v akom sa dnes s oblubou znevazuje slovo "priatel/ka") a viac nez priatelstvo neexistuje.
@patrik404 ti poviem svatu pravdu a len pravdu a toto si zapamataj: TO PRIDE SAMO. Nic sa jej nepytaj nic jej nehovor. Ked uvidis ze ma o teba zaujem (bude ta volat von a tak..), tak sa zaujimaj aj ty o nu... A dalsie uz pride samo ver mi .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja som už porobil kadejaké blboviny, heh , ale raz po takomto pokuse kamoška ostala kamoškou
Je lepšie zožierať sa otázkou, čo ak to predsa len vyjde? A popritom byť neustále v neistote a trápení, alebo to naozaj skúsiť?
Keď si odpovieš, tak konaj, to je všetko.
Ja by som čakala a pomaly sa k nej približovala a pozorovala jej reakcie