ako kedy. ked je to otravny kktko tak hej. ale ked je mily a zlatucky tak preco nie? aj ja som mila a zlatucka a vsetko je mile a zlatucke! uz som jak dan nekonecny asi idem spat
Ale zas to zalezi aj od veku...Tie starsie si vedia vazit dobrotu chlapa..tie mlade chcu drsnakov atd atd...Proste je to tak a darmo mi niekto bude tvrdit opak
To je diskutabilné..záleží to hlavne od povahy tej baby...ale dajme tomu že normálna holka si to, že je milý, bude vážiť...teda aspoň zo začiatku..je vela prípadov, že počase ju začne nudiť...
áno a preto chalani nemajú byť na baby milí. dáva to zmysel? jasné, že nie....samozrejme, že vždy sa nájdu ľudia, ženy, či muži, čo si nevedia vážiť/nevedia dostatočne oceniť, keď je hocikto na nich milý.
otázkou je ale, čo sa myslí presne pod milý. ak sa niekto priam sám ponižuje pred druhým, má veľkú pravdepodobnosť dostať sa do páru s takým, čo to využije. potom vznikajú takéto klišé.
a ďalšia vec je, že z tej vety hore nevyplýva, v akom vzťahu sú tento náš chalan a baba. lebo ak ona o neho nemá záujem a on si ju chce získať tým, že bude milý, môže ľahko zistiť, že to nestačí, lebo on nie je ten, od koho by ona chcela, aby bol k nej taký. potom to zas môže vyzerať, že tým menej si ho váži, čím viac sa on snaží.
...a ďalšia vec je, koľko ľudí po rozpadnutom vzťahu povie, že "ona/on si nevedel(a) vážiť, že som na ňu/neho bol(a) tak milý/á" a pritom bol ten problém niekde úplne inde.
No, u ktorej ako. Ja napríklad mám už plné zuby "zlých chlapcov" a taký milý by prišiel vhod. Samozrejme, nie príliš. Je to ako s čokoládou, dať si jej trošku sa dokonca považuje za zdravé, ale keď jej zjete veľa, akurát vám bude zle. Okej, blbé prirovnanie.
Kurva, to je presne môj prípad. Keď je ku mne chalan prehnane milý ide mi to na nervy. Chlap musí byť chlap a ja rada "dobýjam" chlapov ktorí sú neprístupní a chladný zo začiatku. Prehnané "cukríkovanie" neznášam.
Keď je človek "moc milý" tak to ľudia zneužívajú...
pripájam krátky článoček:
„A buď na maminku hodný,“ říkala babička malému chlapci.
„Buď ve škole hodný,“ říkala mu často maminka.
„Na děvčata musíš být hodný,“ říkala mu ve škole paní učitelka.
„Buď na mě hodný,“ říkala mu kamarádka s kterou si hrál.
A chlapec byl hodný a hodný, až se stal nejhodnějším na celém světě. Všichni ho chválili a hladili po vlasech tak, že je měl z jejich zpocených dlaní celé mastné. Ale protože byl hodný, nic nenamítal, vždy slušně poděkoval a doma si vlásky zase s chutí umyl.
Jak čas utíkal, chlapec rostl a rostl, až z něj vyrostl dospělý chlap.
V práci byl hodný a každý ho zneužíval. Na přátele byl hodný, a oni ho využívali a smáli se mu. Na přítelkyni byl hodný, a ta ho zneužívala a zahýbala mu. Jen doma ho tak moc nevyužívali, dál ho hladili po vlasech a chválili ho, že je hodný.
Jaké z toho plyne poučení? Jsi-li hodný, jsi blbec, kterého všichni využívají. Jediní lidé, kteří to možná trochu někdy ocení jsou tvoji rodiče.
Když nebudeš tak hodný, budou si tě lidé víc vážit. V práci tě budou respektovat. Přátelé tě budou obdivovat. Přítelkyně milovat. A rodiče? No ty tě budou mít taky rádi, vždyť jsou to přece tvoji rodiče!
V zopar konkretnych pripadoch by to aj pomerne velmi mna zaujimalo ako som na tom u zopar osobach,ale cosi na tom pravdy bude cim clovek k tebe milsi tym ty ku mne opacne a ako sa vravi " Aj Dobreho vela Skodi " tak by som to skonstatoval povedzme.
musím povedať, že už som sa párkrát stretla s prípadom, kedy sa dievčina rozhodla ukončiť vzťah, lebo chalan bol na ňu "príliš dobrý/milý".... u mňa osobne je to tak, že ak je na mňa priateľ milší, je mi lepšie
Závisí to od miery miloty. Ak muž urobí všetko pre ženu/dievča, prestane si ho vážiť z toho dôvodu, že takýto muž v jej očiach stráca vlastný názor a svoju individualitu. Milý treba byť, ale zas nie premilený.
Byť millý nič nerieši - to sa oplatí len keď chceš babu zaujať... A potom je tu tá otázka - čím si to baba zaslúžila, že si milý? - ničím a v tomto je... takže potom prichádza na radu doberanie... atd...
Zeny nebudu nikdy spokojne.. Ked je k nim chlap mily tak je zle, ked je hnusny tak je zle, ked je normalny tak je nevyrazny = je zle.. Nasrat vam na hlavu a nepustit tyzden k vode...
podla mna ked si baba zasluzi aby bol chalan ku nej mily tak preco?? ale ked ne takmoze ist do pic..!! ked baba lubi chalana bude ho lubit taky aky je!! NIKDY SA NEMENTO KOLI INYM !!!!
milý je fajn, ale fakt ma dokáže naštvať ak trepe o niečom, čo ma má zaujať alebo to má byť hrozne vtipné... a keď to skombinuje s vyťahovaním peňaženky zo zadného vrecka (mojej, nie jeho!), braním obuvi a celkovo braním si vecí (MOJICH!) bez dovolenia, tak akože pardón, ale stráca vštky body a klesá na level "druhák, základná škola"
podla mna urcite nie. milych chlacov je coraz menej a chlapec tym dokaze urobit velmi dobry dojem a dievca si to hned vsimne a zaradi si ho vyssie....ale zase ked je dakto stale prehnane mily, lezie to kus na nervy
ja som v skole na vsetki dievcata milý.a preco mam pocit ze som vzduch? ony sa bavia len stými chalanmi co im berú veci a robia zle - ja to nechápem. ked som bol mensi tak som nikdy nepovedal ze fuj baba, to asi preto lebo ma doma vychovavalo od malicka 6zien - - a preto nechapem princip ze ked som na babu zly potom si ma vsimne,zacnem byt dobry a obluby si ma lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
no podla mna to je individuálne
Treba byť milý, ale nie príliž, skôr treba byť vtipný a zaujímavý.
otázkou je ale, čo sa myslí presne pod milý. ak sa niekto priam sám ponižuje pred druhým, má veľkú pravdepodobnosť dostať sa do páru s takým, čo to využije. potom vznikajú takéto klišé.
a ďalšia vec je, že z tej vety hore nevyplýva, v akom vzťahu sú tento náš chalan a baba. lebo ak ona o neho nemá záujem a on si ju chce získať tým, že bude milý, môže ľahko zistiť, že to nestačí, lebo on nie je ten, od koho by ona chcela, aby bol k nej taký. potom to zas môže vyzerať, že tým menej si ho váži, čím viac sa on snaží.
keď si človek zvykne,že je partner milý -berie to ako samozrejmosť...ale neplatí to vždy
Na babu nebud mily nezasluzia si to
pripájam krátky článoček:
„A buď na maminku hodný,“ říkala babička malému chlapci.
„Buď ve škole hodný,“ říkala mu často maminka.
„Na děvčata musíš být hodný,“ říkala mu ve škole paní učitelka.
„Buď na mě hodný,“ říkala mu kamarádka s kterou si hrál.
A chlapec byl hodný a hodný, až se stal nejhodnějším na celém světě. Všichni ho chválili a hladili po vlasech tak, že je měl z jejich zpocených dlaní celé mastné. Ale protože byl hodný, nic nenamítal, vždy slušně poděkoval a doma si vlásky zase s chutí umyl.
Jak čas utíkal, chlapec rostl a rostl, až z něj vyrostl dospělý chlap.
V práci byl hodný a každý ho zneužíval. Na přátele byl hodný, a oni ho využívali a smáli se mu. Na přítelkyni byl hodný, a ta ho zneužívala a zahýbala mu. Jen doma ho tak moc nevyužívali, dál ho hladili po vlasech a chválili ho, že je hodný.
Jaké z toho plyne poučení? Jsi-li hodný, jsi blbec, kterého všichni využívají. Jediní lidé, kteří to možná trochu někdy ocení jsou tvoji rodiče.
Když nebudeš tak hodný, budou si tě lidé víc vážit. V práci tě budou respektovat. Přátelé tě budou obdivovat. Přítelkyně milovat. A rodiče? No ty tě budou mít taky rádi, vždyť jsou to přece tvoji rodiče!
článok z » www.qark.net/clanek/hodny-bl...
Byť millý nič nerieši - to sa oplatí len keď chceš babu zaujať... A potom je tu tá otázka - čím si to baba zaslúžila, že si milý? - ničím a v tomto je... takže potom prichádza na radu doberanie... atd...