Zdravím,chcel by som sa spýtať či poznáte nejaké pekné časti v Bratislave kde bývate alebo to tam poznáte lebo mam zaujem si totižto si prenajať nejaký byt v peknom prostredí za každú radu budem vďačný.
v ružinove ked som býval kedysi na Mesačnej,tam to bolo pekné podla mna ...ale tu v Devínskej je to tiež pekné a hlavne celkom kludné ,ale zas daleko do centra
Dialka nerobí moc problém, len aby to nebolo prostredie kde sa zdržiavajú asociali,bezdomovci alebo iné individua a hlavne dobre parkovanie.(Skusenosť) Nie že ked dojdeš na parkovisko a chýba spätné zrkadlo a nikde nikto
@hardyy parkovanie je problém v celej bratislave no a neviem ti povedat,či je to tu lepšie alebo horšie,lebo ja auto nemám,čiže si to moc nevšímam,ale neparkuju tu ludia nejak krížom krážom,všetci normálne,takže asi je to v pohode....inak tu na Hradištnej kde bývam parkujú aj úplne nové Mercedes autá a pohode (čo som sa sám čudoval) ,nie sú poškodené ani nič...je tu ticho napriek tomu,že kusok odtialto je škola...ja bývam na prízemí a nikdy som sa nezobudil na nejaký hluk či už v noci alebo cez den ,bezdoovca som tu nevidel ani jedného ani na zastávke zatial (v ružinove som ich videl pravidelne btw).....
ako pise @4 , okolie kuchajdy je velmi, velmi pekne. tam budem urcite aj ja byt pozerat, ale cenovo to tam nebude med lizat.
a ked chces "fajn" lokalitu, treba sa vyhnut takym klasikam ako su Vrakuna a Kopcany, Petrzalka asi tiez nebude tvoj favorit ohladom pekneho prostredia...ale je to subjektivne, ja som si napriklad Vrakunu a Dolne Hony oblubila napriek vsetkemu
a samozrejme odporucat sa da Ruzinov vseobecne, to je taky parcik s panelakmi
este je fajn okolie dulovho namestia, a dost ideal je co @tommyhot pise. kazde ranko zabehaj okolo kuchajdy a do centra to neni daleko odtial, si myslim, teda pre mna neni daleko prakticky nic v okruhu 30min mhd-ckou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ked chces "fajn" lokalitu, treba sa vyhnut takym klasikam ako su Vrakuna a Kopcany, Petrzalka asi tiez nebude tvoj favorit ohladom pekneho prostredia...ale je to subjektivne, ja som si napriklad Vrakunu a Dolne Hony oblubila napriek vsetkemu
a samozrejme odporucat sa da Ruzinov vseobecne, to je taky parcik s panelakmi
neodporucam: VRAKUNA, podunajske, kopcany, karlovka/dubravka, dnv.