Stalo sa vám niekedy, že ste boli v nesprávnom čase na nesprávnom mieste? Pocítili ste kvôli tomu nejaké následky? Ak áno, ako ste sa s nimi vyrovnali resp. ako ste proti nim bojovali aby ste ich eliminovali do maximálnej možnej miery?
neexistuje nič také ako byť v nesprávny čas na nesprávnom mieste. to poprvé.
a ako bojovať s následkami? no prosto sa neposrať robiť aj naďalej to, na čom ti záleží.
Pochybujem, že v živote sa môže niečo stať nesprávne, koniec koncov je to len uhol pohľadu a po čase sám človek zistí, že to čo považoval za "nesprávny čas na nesprávnom mieste" sa skrátka malo stať.
Celá veda je v tom, že človek musí vedieť improvizovať
@mygate za posledne 2 roky som najazdil 10.000 km na biku, hlavne po BA a okoli do 100 km. isiel som do Danska, a jeb, na tretej jazde hned v prvy tyzden ma trafilo auto a skoncil som v nemocnici. nedalo mi prednost. zdoraznujem, ze po tej ceste prejde tak jedno auto za 10 minut.
nahoda? podla mna to bol ten moment "v nespravnom case na nespravnom mieste"
@mygate nemam pocit ze by som bol, aj teba som sa to pytal len na zaklade toho dodatku, ktory bol vysostne jebnuty
vseobecne smolou nazyvam nieco ine, smola je ked sa stavis, ze hodis na kocke mensie cislo ako 6 a padne ti 6
pod tymto tu chapem specialny pripad smoly ktory je viazany na konkretne miesto a konkretny cas a jedine co musis spravit je sa v tom case na tom mieste vyskytnut, keby sa tam vtedy vyskytol hocikto iny tak sa to iste proste prihodi jemu
neexistuje možnosť byť v nesprávny čas na nesprávnom mieste ... to čo sa ti deje je TO čo sa ti má diať a je to správny čas aj správne miesto ... vždy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ako bojovať s následkami? no prosto sa neposrať robiť aj naďalej to, na čom ti záleží.
Celá veda je v tom, že človek musí vedieť improvizovať
nahoda? podla mna to bol ten moment "v nespravnom case na nespravnom mieste"
neplač mi tu
to s tym placom, si jebnuty?
vseobecne smolou nazyvam nieco ine, smola je ked sa stavis, ze hodis na kocke mensie cislo ako 6 a padne ti 6
pod tymto tu chapem specialny pripad smoly ktory je viazany na konkretne miesto a konkretny cas a jedine co musis spravit je sa v tom case na tom mieste vyskytnut, keby sa tam vtedy vyskytol hocikto iny tak sa to iste proste prihodi jemu