Stalo sa vam uz niekedy ,ze ste robili party s alkoholom atd u seba v prazndom dome,byte party a necakane vam tam prisli rodicia?...a ziadne blbe poznamky ludia..realny zivot
iba potom rano prisla matka skor ako mala a mne taaak bolo zle ze som nic neupratala sice nikto uz u nas nebol ale doslo jej to a boli prednasky a par vychovnych faciek
este nie nasi byvaju vkuse doma to sa neda ale na konci augusta robim rozlucku s prazdninami a ratam s tym ze nasi sa z talianska nejako neocakavane nevratia
nie, party nerobím u nás doma, ale u starej matky, keď je u nás. a potom chudera, keď príde do svojej rodnej dediny ju zastavujú pri každom dome a sťažujú sa jej akého ma "úžasného" vnuka
ešte, že je ku mne taká benevolentná a nemá voči tomu až také veľké výhrady. Aj keď niekedy sa mi tam na druhý deň na celodennú upratovaciu akciu po prežúrovanej party nechce... no musím sa obetovať aj ja
b) Nehrozí, úplne ožran párty ktorej výsledkom je zdemolovaný dom by som doma robiť nechcela.
c) Nehrozí, keby som aj chcela nejaký večer s priateľmi a chcela by som tam nejaký alkohol (pre nich, nie pre mňa), rodičia by o tom zaručene vedeli a odsúhlasili by mi to.
@13 uplne suhlasim... presne tak.... taka moja prihoda je jak som bol u kamarata na "bytovej party" a ovracal som mu cely zachod a on ho v tom stave v jakom bol zacal umyvat a len "to" roztahal este aj na chodbu a kamarat si tam zabudol unho cigy ktore spadli pod stol.... potom jak sa vratila jeho mama tak ich samozrejme nasla, takze dobre to nedopadlo... ale ucel tej party bol splneny - opit sa a nemysliet na nasledky ... nastastie som s tym uz skoncil a citim sa perfektne.... vobec mi to nechyba... par hodin zabavy a potom cely den ten zaludok, hlava, vracanie
By mi muselo hrabať aby osm niečo také robil doma, po prvé ten bordel by osm neupratoval, po druhé rodičia by na to aj tak prišli a po tretie už len z toho blbého pocitu by som to nerobil
Ja na niaké rozbíjačky nechodím, to skôr moji bratia na chaty, ku kamošom alebo u nás. Ale asi vždy o tom rodičia vedeli takže no problem. Aj policajti ich raz navštívili ale v poho...
Ja sa zabávam na fotkách keď mi ukážu čo nafotili, fakt haluze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nie nestal ...reálny život vymletích nachlastaních pubertiakov
ešte, že je ku mne taká benevolentná a nemá voči tomu až také veľké výhrady. Aj keď niekedy sa mi tam na druhý deň na celodennú upratovaciu akciu po prežúrovanej party nechce... no musím sa obetovať aj ja
a) Nehrozí, rodičia mimo domu nespávajú.
b) Nehrozí, úplne ožran párty ktorej výsledkom je zdemolovaný dom by som doma robiť nechcela.
c) Nehrozí, keby som aj chcela nejaký večer s priateľmi a chcela by som tam nejaký alkohol (pre nich, nie pre mňa), rodičia by o tom zaručene vedeli a odsúhlasili by mi to.
mali sme na hajzlovej mise rozložené chlebíčky, paštéty, klobásy, špekačky...
a zrazu došli domo naši a zdrbali ma za to, že som ich nepozvala.
BTW: prepáč, ale mne to nedalo
Ja sa zabávam na fotkách keď mi ukážu čo nafotili, fakt haluze