Bývalá kamoška ma chce zbiť aj s ostatními jej kamošmi.Čo mám robiť?
Chce ma zbiť kvoli tomu že som o jej kamoške a o mojej bývalej naj kamke povedala bodaj by išla zo školy.Ona jej to povedala a chcú ma zajtra zbyť.Čo mám robiť?Ja sa byť nechcem.
haloooo ludia skola skoncila takez to mi je hovno platne a je to us zajtra pripadne dneska ked ich stretnem a nieco logicke lebo ja ich poznam a raz moju kamku zmlatili tak ze mala zlomenu ruku a rozbitu hlavu a jedna ma 12 a ostatne 15 nie 11 ako tu vi hovorite ja mam 11
ja sa bojim a nechcem lebo mama neve ze nadavam a ja som jej nadavala a ona jej to pove a budem mat zle a potom ma budu chcet este ras ze som to na nich povedala takze to bude take iste as na to ze budem mat zle od mami ze nadavam
Neprehanaj to. Hádam ťa fakt nechcú zabiť! A rieš to diplomatickou cestou. :p A keď ťa aj zbijú tvoji rodičia si to hádam všimnú a podniknú proti tomu niečo!
@semhamforas Mal by si založiť niaky kurz seba obrani. Ja sa v tom niak nevyznám pretože sa ma v triede boja a "vrchnú" spoločnosť som si spriatelil. Ale keby už prišlo k boju iste by som narobil dosť bolesti.
mne netreba ....a este nieco ....@48@lezboss iba kedna 13 rocna a 12 rocna a biju sa ako skyni zevraj ale ked som sa ich pitala co to je nevedeli a okrem toho silni protivnik som aj ja ako us som vspominala viholena hlava bombera maskace a boty asi tak ze popis mna as na to ze ja nemam vyholenu hlavu a bomberu ani kaskace ale cierne dotrhane rifle a cierne tricko na ramienka s velkym napisom uprostred skinhead a okolo kostricky ale ked mozno bude ich viac iba v tedi nevihram inac rozbitu mapulu mam v malicku ale nebijem sa iba preto lebo sa bojim ze ma chita polisi takze lezbos netes sa
@semhamforas Z našej dedini vyhnali cigáňov, mám kľud a v triede máme jedného takého trochu bojazlivého ale v pohode. Takže nemám dvôvod sa ich báť. A v triede ma prezívajú aj masochysta. ( kto vie prečo )
ci pana deti- co sa furtom musite skriepit...ved je to take smiesne bit sa kvoli niecomu takemu...ale vazne, taka mala skriepka moze dopadnut i velmi zle...kebyze niekto vezme do ruky kamen a tak...radsej chod za rodimi, spolu si na tie decka pockajte a porozpravajte sa...lepsie zazit hanbu ako mat modriny po celom tele...alebo sak sa jej vyhrazaj- ze ak ta zbiju, ty si na nu raz pockas, ved nemoze byt stale s kamosmi a ked bude sama, tak jej to 2 nasobne vratis
omg, na 99 percent to sú len také kecy, chceli ťa len postrašiť, čo sa im zjavne podarilo. ja by som to nebral vážne. ach tie deti. hneď by sa to vraždilo
oh my dog.....semhamforas no jasne , 11 rocnemu decku predaju kaser... , bojim sa ze ma chytia polisi.... aha takze to bude nejaky velky fight , ze povedz to rodicom a hotovo.....a pochybujem ze tvojej kamaratke zlomila ruku a nic sa jej nestalo.... ps.: ja mam cyerne trycko s napysom skynhed tak si davaite na mna bacha
@monicka8888 si pisala ze sa biju ako skinhead ako vies ako sa bije skinhead aky skinhead je ich viac ... su aj pacifisticky skinheadi ... a ja poznam osobne skinheadov ktorych by zbila asi aj moja mama a inak slovo "skyn" ma byt spravne "skín" ked uz to chces takto
to ma zabije ... @54 jednak neviem ako sa z mojho nicku stal lezboss ..ale nevadi ...ale toto nema chybu: viholena hlava bombera maskace a boty asi tak ze popis mna as na to ze ja nemam vyholenu hlavu a bomberu ani kaskace ale cierne dotrhane rifle a cierne tricko na ramienka s velkym napisom uprostred skinhead a okolo kostricky...
napis potom ako dopadol fight nech sa zase raz zabavim
Kriste. Rady ako nevychádzaj von a podobné somariny nikomu nepomôžu. Raz von pôjde a chytia si ju, ak to myslia vážne. Ak to povie rodičom, MOŽNO ju nezbijú, aj keď o tom pochybujem. Ďalšie kecy ako: deti, nebite sa kvôli hlúpostiam tiež nemajú význam, keďže tí, čo hľadajú konflikt mlátia ľudí bez dôvodu a baviť sa s nimi je absolútne zbytočné + choď na kurz sebaobrany, nauč sa kung-fu a podobné pičoviny. Odporučil by som, ak chodiť von, tak určite nie sám a ak už by malo dojsť k bitke, udri prvá.
...inak aj ja som z NMnV a chodila som na karate a u policajtov mam kamoša, tak keby dačo daj mi nejak vedieť ....
ale aj tak je mi to smiešne
jaj a rada, povec to rodičom, čo sa bojiš ...skoro každý rodič je na strane svojho dieťaťa, tak pochybujem že by si mala odnich nejaký velký problém...
šak si nejaka slovenka!!! ked budu za tebou utekat tak sa hod do nich z revom " ked ste si ma upiekli tak si ma i zjedzte" a hodíš sa na zem ako mrtva ryba
@belzeboss to je jedno lebo ako nevies ludsky mozok necita po pismene ale slovo ako celok a je uplne jedno ci je s toho vrma ale ked citas rychlo ako ja mno tak sa da sak kukajte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
teba si pametam ty si ma vytacala, rad by som sa pozrel....
Alebo.. zahraj sa na ninja korytnačky
šak a čo riešiš? chalanov kopni medzi nohy, baby ťahaj za vlasy
Na kazdej skole su ucitelia, kt. vedia ako reagovat na taketo veci...
Tak a teraz slahaj za mamou a vyklpo co sa stalo...
Ja fakt neviem. Keby niekto chcel biť mňa, tak ja ich zbijem prvá.
proste ,povedz to rodicom a hotovo
keby mňa taktov škole bili.. ach :?D
a ja ze ake nevinne dieta ....
a nauc sa pravopis namiesto tych debilin co sa ti honia hlavou
napis potom ako dopadol fight nech sa zase raz zabavim
filip
...inak aj ja som z NMnV a chodila som na karate a u policajtov mam kamoša, tak keby dačo daj mi nejak vedieť ....
ale aj tak je mi to smiešne
jaj a rada, povec to rodičom, čo sa bojiš ...skoro každý rodič je na strane svojho dieťaťa, tak pochybujem že by si mala odnich nejaký velký problém...
Mala som 12.
Rozbité kolená..
Rozbité lakte...
Vytrhané vlasy...
Dotrhané oblečenie...
A zničené sebavedomie.
Ale žijem.A kopala som ju do brucha ako o život.
No potom som jednoducho ušla a doma plakala...
no a nwm asi by si to mala povedat rodicom