v pohode teda, ak je jediný problém, že by ma mal ten mŕtvy týpek strašiť, tak to mi nevadí, ja v to neverím, tak sa toho nebojím
nenapadá mi nič iné, v čom by ešte mohol byť problém...
nie, stačilo mi, že som sa vysťahoval z domu, kde som videl prechádzať ducha...neprajem nikomu...
odkaz tým, čo by bývali v takom dome, kde sa vraždilo, veľa šťastia a dúfam, že sa iba poseriete od strachu ak sa vám zjaví duch zavraždeného, alebo budete počuť jeho zvuk ...a netrafí vás šľak...
@wistingher@8 aj keď sa zbura.. Tak ten duch môže ostať byť pripútaný k danému miestu...vsak si nepočul o dome co sa postavil na bývalom cintoríne? Ale oni to tom nevedeli že tam kedysi nejaký bol
@clarise@9 Netreba to tak prežívať. Keby všade kde sa v domoch či bytoch stala vražda, už zostali len prázdne byty... bol by to fenomén dnešnej doby. Podobne ako sa chodí po starých pamiatkach a hľadajú sa opustené garáže so starožitnosťami, tak by hľadali prázdne byty ... .... Ale ved ked sa zbura, už tam nikto nebude bývať... ťažko bude priputany k tomu miestu. Už vidim ako to tam zrovnaš so zemou, medzi dvoma ďalšími domami, nechaš tam len zeminu, a tam v strede taký Casper
5 min. od môjho domu sa odohrala nedávno vražda a rukojemnícka dráma, akurát keď idem okolo si vždy hovorím, že to bude asi najlacnejší byt v KK a ak to predajú tak nie domácim....ja osobne by som určite do takého bytu nešla, presne o 2 poschodia vyššie sa pred 2 rokmi v inom byte obesil jeden muž, tak asi ani tam, tá bytovka je kopa nešťastia podľa všetkého
Samozrejme, vedieť o tom musí byť dosť nepríjemný pocit, zvlášť ak sa to stalo nedávno, ale racionálne nemá byť prečo nie (pokiaľ by to nebolo tým, že sa nachádza v pochybnej štvrti alebo podobne)
No býval som v Nórsku na samote pod útesmy. Bol to asi 13izbový dom bez kúpelne s obrovskými stajnami a dvoma kuchynami z ktorych jedna mala malú miestnost bez okien kde boli len take tie dosky na krajanie kde bolo mnoho zaschnutej krvy, ktorú sa niekto snažil vyčistit a priechod rovno na dvor k stajniam. Robili sa tam salámy z koní a celkovo v tom prostredi to malo taku tu divnu atmosferu :/
Inak som len prebýval na miestach kde sa niekto zabil alebo pri nich... Ono sa totižo na dedinách ľudia celkom dosť vešali a zrovna tam kde som chodieval mal každý druhý dom príbeh o samovrahovy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nenapadá mi nič iné, v čom by ešte mohol byť problém...
odkaz tým, čo by bývali v takom dome, kde sa vraždilo, veľa šťastia a dúfam, že sa iba poseriete od strachu ak sa vám zjaví duch zavraždeného, alebo budete počuť jeho zvuk ...a netrafí vás šľak...
ale joj, nechcem, aby tu dakoho zavrazdili
ale isto by som raz kukal horor a by mi lepilo v kupelke!
Samozrejme, vedieť o tom musí byť dosť nepríjemný pocit, zvlášť ak sa to stalo nedávno, ale racionálne nemá byť prečo nie (pokiaľ by to nebolo tým, že sa nachádza v pochybnej štvrti alebo podobne)
Neviem, či by robil až taký veľký rozdiel ak by ju spáchal priamo tu.
Inak som len prebýval na miestach kde sa niekto zabil alebo pri nich... Ono sa totižo na dedinách ľudia celkom dosť vešali a zrovna tam kde som chodieval mal každý druhý dom príbeh o samovrahovy.