@stexie moj byvaly chodi s mojou dobrou byvalou kamoskou..nepohadali sme sa koli tomu ze su spolu, ale koli tomu, to nakecal on mne o nej, a jej o mne.....
občas som skôr práve naopak - malu chuť dodať nejakej zúfalej kamarátke kontakt na niečo odskúšané s výslednou známkou vyhovujúce. ale zvyčajne to nešlo. "hračky" nemali záujem. už nikomu neponúkam nikoho. podotýkam, že to bolo vždy na žiadosť, nikdy som nič také bludné neiniciovala
no skor by som ju trosku lutovala ale este sami nic take nestalo takze neviem mozno by som sa citila zvlastne kym by som si nezvykla a mozno by mi to vadilo, tazko povedat
no podla toho či bol total debil... alebo v pohode... ale medzi vami to neklapalo....neda sa to hned škatulkovať.....ak debil kamošku by som varovala,,,,ak v poho tak prečo nie, mne to nevyšlo, im to môže klapať ....je to subjektívne ...ja som mala zatial toho byvalého total debila i tak s nim najkamoška chodila.....ale tam nebolo čo riešiť ...zmotal ju tak že najkamošky sa rozpadli a po čase sa aj oni rozišli ale ona sa total zmenila ..no čo už .........a momentalneho neplanujem poslať k vode toho si už nechavam "na furt"
urcite by ma to hnevalo, z jej aj jeho strany.. lebo ja by som ho aj po rozchode mala stale rada, lebo ak by sme sa my dvaja rozisli, tak by to nebolo urcite kvoli nedostatku lasky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nedajboze kamaratke o___O
nie, už mi to môže byť ukradnuté
urcite by ma to hnevalo, z jej aj jeho strany.. lebo ja by som ho aj po rozchode mala stale rada, lebo ak by sme sa my dvaja rozisli, tak by to nebolo urcite kvoli nedostatku lasky..