sak to je aka hlupost uz na to nemam nervy furt trcak na intaku by som bola najradsej doma booooze somarina ist na intak vaaazne kazdy vravi ake jto po ppc ale taaaa neeee ja to tam velmi nemusim hlavne vychosou!!!!!: disappointed:
Neviem, ako to chodi na stredoskolskych intrakoch. Ale ja som byval 4 roky VS na intraku v Nitre a je iste, ze to boli asi najlepsie roky mojho zivota. Zmena prostredia cloveku prospeje, spozna novych ludi a celkovo je to proste iny zivot Vyhodou je aj to, ze sa musi aspon z casti postavit na vlastne nohy. Nerozumiem, ze niekto vyhlasi ake to je na intraku zle, pritom na nom nikdy nebyval, len pocul od toho a toho ake je to o nicom ( pricom ten niekto moze byt rozmaznany fagan, ktoremu cely zivot mamicka robila desiatu a nikdy nemusel sam nic riesit alebo sam o niecom dolezitom rozhodnut ) naozaj skuste si to ... myslim, ze nikto nebude lutovat
11 >> Tak to je celkom tvrde Ale, ved studenti su tvory vynaliezave. V Nitre bol internat SOU Polnoshpodarskej a co som sa rozpraval s tamojsimi studentami, tak sa dalo s vratnikom dohodnut, ze privrel oci, pripadne v namesacnosti odomkol vstupnu branu
12 tak to bol teda pekne casto namesacny ten vratnik ... ale myslim ze radsej ist na intrak az na vysku ako na strednu... stredna je totiz este tak trochu pubertalna... clovek nikdy nevie co sa stane
...neviem ako ty .....ale horsie ako na intaku.....je byvat na intRaku
...a ak sa nepaci....skus kazde rano dochadzat....hoc aj z kosic do blavy.....alebo prestup na skolu ktora je v dosahu 20 km od miesta tvojho trvaleho bydliska
...a este jedna vec....ako si si navarila tak si aj zec
ja som na vysokoskolskom v BA a tam je to ppc je tam ovela lepsie ako ked som doma na strednu chodila. aj ked to cestovanie je na nic ale to je asi jedina nevyhoda.. ale preco si sa trepala na strednu mimo ked nechces byvat na intaku? akoze nechapem. a celkovo nechapem naco ide niekto napr. do BA nastrednu ked rovnaku ma aj vo svojom meste...
Blackknight noooo napisem ti na to asi tolko ze neznasam intak a viem ze ma postavi na vlastne nohy .....ale tu nejde ani tak o intak ako o to ze mi chybaju kamosi co ich mam doma a este veeeeeeela luuudi inak som rada ze som tam az naaa par veci co ma na intaku seru!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ist pre teba aby si tam nebola??! ..
21 30 vypnute elektrospotrebice smiley:
22 00 spat smiley:
cas vyhradeny na studium
dvojhodinove vychadzky...
prosto buzerplac
11 >> Tak to je celkom tvrde Ale, ved studenti su tvory vynaliezave. V Nitre bol internat SOU Polnoshpodarskej a co som sa rozpraval s tamojsimi studentami, tak sa dalo s vratnikom dohodnut, ze privrel oci, pripadne v namesacnosti odomkol vstupnu branu
Ved to uz aj doma je lepsie ako tam...
...a ak sa nepaci....skus kazde rano dochadzat....hoc aj z kosic do blavy.....alebo prestup na skolu ktora je v dosahu 20 km od miesta tvojho trvaleho bydliska
...a este jedna vec....ako si si navarila tak si aj zec
Hlavne tie zilinske na Velkom Diely...(viac cez TS)
: