veš čo ja som zo Ziliny....a poviem ti takto poznam ludí čo su na výske tu v ziline..a ten odbor čo chces je dost naročný...aj moja segra tam chodí....ale nie na odbor telekomunikacie...ale ja byt tebou skor by som sla do tej BA...ale newiem kde ta to skor láka...ale zas intrak wes to su inee ujeby.asi tak ti poweem...
neviem ako konkrétne na tom sú telekomunikácie ale žilinská feika je vraj v súčastnosti najlepšia v SR a matiku musíš vedieť všade na fei či v KE BA alebo tej Žiline.
ééé, ja ti viem povedať toľko, že som nestretla prváka na feike, ktorý by nemal intrák. dokonca moji spolužiaci z gympla, asi piati-šiesti, všetci trnavčania, intráky dostali
a dochádzanie medzi tt a ba nie je vôbec také tragické. 30 minút cesta vlakom, nejakých 15 autobusom.. nič také zlé
ja sa prave toho bojim ze nezvladnem BA bo na nu bracho chodi a to co on sedava nad knihami si vobec neviem predstavit ze by som mal aj ja...a matiku fyziku zvladal a chodil na Dopravnu v TT a myslim ze to ma nejaku uroven ta skola.a uroven tychto dvoch vysok co mam informacie ze je zhodna...ale kamarad zo ZA hovoril ze je v pohode ta skola ze sa da na to ucit ze to nie je taky extrem...som z toho vyjaseny a vobec neviem ako sa rozhodnut. Diky za komenty
nechod na feiku, ja mam kamosov z TT co tam chodia a viem ze niekedy dojdu domov aj o 12, bo skolu maju aj do 21,00 a potom sa skor nedostanu...niekedy zase im daju pisomku aj piatok vecer...a zase zabity den....a na intraku si isto uzijes viac zabavy....ako dochadzaniml....to zabijes mrtne casu...tomu ver....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a dochádzanie medzi tt a ba nie je vôbec také tragické. 30 minút cesta vlakom, nejakých 15 autobusom.. nič také zlé