@vitaa plánujem to tak nejako, ak by sa intrák podaril, lebo výsledky budem vedieť až behom augusta akurát hľadám práve ľudí čo by na nejakom z nich bývali ale dík za radu
@kokinka tak to ti prajem veľa šťastia na VUTke a akýže to odbor?
@vivian117 skvelé, tak predovšetkým ako je to s ubytovaním a s kvalitou ubytovania, ako pozerám tak to nie je ďaleko od FI kam si inak chodila ty ? a ešte by ma celkom zaujímala cena intráku
@ppfx ak ideš na MUNI tak v ISe je pomerne veľa inzerátov a viac ich je pre dievčatá, tak možno objavíš niečo zaujímavé tam ale minimálne cena sa pohybuje podľa mojich skromných prieskumov okolo 2500,- / mesiac
serus ja idem tento rok do Brna na MUNI a tiež už pomaly začínam riešiť nejaké bývanie aj keď mám taký pocit, že intrák možno dostanem pri vzdialenosti 277 km ale čo sa týka privátu vraj vyjde skoro rovnako ako intrák
@cerstvydospelak no myslím, že väčšina ľudí na máneske boli z FI...čo sa kvality týka, tak je to tam celkom slušné, vôbec sa nemôžem sťažovať...ale tá cena sa mi zdá prehnaná, aj keď ide asi o jeden z najlacnejších intrákov...myslím, že to bolo nejakých cca 2800kč (aj s počítačom a internetom)
ja som chodila na FF, čiže ja som to odtiaľ mala ďaleko, ale na informu to je úplne v pohode
@trtken ja sa tiež spolieham tak nejako na intrák, ja to mám síce len 200 ale snáĎ to stačiť bude
@vivien117 veru to vychádza tak podobne ako lacnejšie priváty, aspoň čo som mal možnosť zatiaľ prezrieť a ako to tam bolo prosím ťa s kuchynkami a varením a tak podobne z pohľadu teba ako ubytovanej? a inak vážne ďakujem za pomoc
@cerstvydospelak no preto si myslím, že sa viac oplatí privát, lebo spoločné sprchy tiež nie sú bohviečo...teda ako, je to v pohode, ale za tú cenu nič moc..
o kuchyňke moc neviem, ja som tam nechodievala variť...viem len, že každá izba tam má svoju skriňku..a chladnička je na izbe..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nie som z muni tak neporadim, ale urcite odporucam intrak, prvy rok tam ziskas kopec znamych/kamaratov na start ako stvorene
@vivian117 skvelé, tak predovšetkým ako je to s ubytovaním a s kvalitou ubytovania, ako pozerám tak to nie je ďaleko od FI kam si inak chodila ty ? a ešte by ma celkom zaujímala cena intráku
@ppfx ak ideš na MUNI tak v ISe je pomerne veľa inzerátov a viac ich je pre dievčatá, tak možno objavíš niečo zaujímavé tam ale minimálne cena sa pohybuje podľa mojich skromných prieskumov okolo 2500,- / mesiac
a diky ja tebe tiez na MUNI
serus ja idem tento rok do Brna na MUNI a tiež už pomaly začínam riešiť nejaké bývanie aj keď mám taký pocit, že intrák možno dostanem pri vzdialenosti 277 km ale čo sa týka privátu vraj vyjde skoro rovnako ako intrák
ja som chodila na FF, čiže ja som to odtiaľ mala ďaleko, ale na informu to je úplne v pohode
@vivien117 veru to vychádza tak podobne ako lacnejšie priváty, aspoň čo som mal možnosť zatiaľ prezrieť a ako to tam bolo prosím ťa s kuchynkami a varením a tak podobne z pohľadu teba ako ubytovanej? a inak vážne ďakujem za pomoc
o kuchyňke moc neviem, ja som tam nechodievala variť...viem len, že každá izba tam má svoju skriňku..a chladnička je na izbe..
niet za čo