Zdravím chcel by som sa opýtať či niekto nevie nejaké ubytovanie v Bratislave do 500€ mesačne. Mam tu prácu lenže na byt nemám dostatočne financie aby som zo začiatku zaplatil aj mesačne nájomne aj depozit a nebodaj ešte pre RK. Náhodou nejaký hotel apod.
da sa najst len musis na FB cez skupiny ako "prenajom v Bratislave" a podobne. pripadne pozeraj na nehnutelnosti.sk, byty.sk a podobne. su tam filtre vies si to prefiltrovat. najdes aj bez realitky. alebo pripadne cez bazos.sk. alebo my napis spravu a pozrem sa ti na to a pomozem ak chces
@lafiziq ma rozpočet 500e, čo je podľa mna už celkom dobrý peniaz, a ty mu radis ubytovňu? na ubytovňu by som už nikdy v živote nešla, ak by som mala na výber.. Podľa mňa s niekým do podnájmu kľudne môže ísť a ešte mu aj ostane..
no ide oto že mam rozpočet 700€ ...byt si nemôžem zobrať do prenajmu keďže ceny su okolo 400 a problem teda je taky že požaduju depozit a podobne veci čo môže dokopy aj cez 1000€ výjsť...ubytovňa no akože to fakt nie nie som rasista ani nič podobne ale medzi naších smradlavých hlučných čierných spoluobčanov byvať nejdem to radšej v aute prespím...no a deliť sa sniekym o byt tiež nechcem keďze som s priatelkou a potrebujem ako take sukromie...asi som moc naročny ale na určite veci si potrpím...
@dilkodivy nvm ja zijem v centre MA a paltim za 4 izbovy byy novostavbu 114000 hypotéku 405 mesačne takže...kúp si garsónku za 60esdesat
tisíc budes platiť 200 mesačne aj budeš mať svoje súkromie a ani neprerobis ja som na podnajmoch prerobila nenormálne prachy kým som došla na to že to je pi...ovina dávať do vačku cudzím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak prenájom, tak sa zapotíš...
tisíc budes platiť 200 mesačne aj budeš mať svoje súkromie a ani neprerobis ja som na podnajmoch prerobila nenormálne prachy kým som došla na to že to je pi...ovina dávať do vačku cudzím