...zas raz oničom anketa ja viem, ale som absolutne mega nerozhodny clovek, tak by ste mi celkom pomohli,alebo teda pravdepodobne sa priklonim k vacsine,takze mam taky problem, ze sa chcem stahovat do Brna, a mám vybavenú garsonku od 12.7. - 14.10, je priamo v centre mesta za 200€, zariadená, vcelku vyzerá byt celkom utulná.
A teraz sa naskytla ďalšia možnosť ísť bývať na byt miesto kamošky,kde bývajú traja ludia,mal by som vlastnu izbu, je takisto zariadený, je cca 10minút šalinou od centra, za 100€, s tym ze by som mohol ist od 1.7 - 1.9.
Myslim ze toto su take najpodstatnejsie info a teraz dilema ze KAM? aj to aj to ma svoje vyhody aj nevyhody..rozmyslal som ze ci by som sa po case sam nenudil a tak..ale zas na druhej strane by som tam mal vlastny klud.
A keby som siel k nim, tak by som si moc asi nemohol nosit domov ludi a netusim vobec co za ludia to su...a nikdy som vlastne nebyval s cudzimi ludmi, vzdy s frajerkou,kamosom alebo sam..tak mi to pride take...nove A priklanam sa raz k jednej moznosti raz k druhej..a uz mam v hlave mišung..ešte že mame tento skvely birdz
1.7.-12.7. s tými ľuďmi a potom šup tam na samotku tam si môžeš ľudí potom volať podľa svojich predstáv keby si tamtých poznal - ok - ale pokým nie si vyslovene taký, že vychádzaš s každým dobre, alebo sa tak aspoň tváriš, a neprekáža ti pretvárka, tak... išla by som na istotu proste.
Rozhodni sa sám....každý človek je iný, niekto vraví veľa ľudí, bo to je zábava, ja vravím sám, lebo umrieš niekedy od nervov, keď si nesadneš z kolektívom... Zo začiatku hajaj dobrý ľudia , super , wau, paráda a potom .... do piče, už nech je 1.9
@ssnehulienka hej, spoločenský ...ale ludia su vseliakí a mozno oni spolocenskí niesu a ked chces spolocnost, vzdy je moznost zajst do baru
@burble...ale kdeze 200eur nieje vobec vela v centre mesta, uz so vsetkym... v Nitre som platil 340 za 1-izbak a to je len o nieco vacsie ako garsonka
@luc.ka ...haha..ze ist tam na skusku hej? no to by nebolo zle inak, testovaci vikend zdarma A ja praveze vychadzam dobre s ludmi, viacmenej s kazdym..len niesom velmi zvyknuty na obmedzenia..ze asi by som nemohol pocuvat nahlas hudbu,alebo nechat zadrbany riad v dreze ..a taketo hovadinky,ale to je asi len sila zvyku..ale zas horsie je ked tí ludia s ktorymi byvas maju v pici
@tangerina .. hej, ticho niekedy dokaze aj zabijat
@normane .. o to ide prave ze ja som v tomto tiez mega naladovy..raz nalada ze wuaa..ficime party party..nonstop furt...a niekdy zas nalada ze chodte vsetci dpc a dajte mi pokoj..a ak si nesadnem s kolektivom tak ako..mam pici ..bude leto aj tak budem asi vacsinu casu travit vonku
medzitym ako som pisal mam nove info - je to vlastne trojizbovy byt,takze vsetci by mali svoju izbu no a videl som typka aj holku..vyzeraju byt sympatickí obaja ..len na moj vkuse prilis slusní..tak brko s nimi asi nezakurim tak keby nahodouu chcel tak ts poprosim
Tak za nejake tie dva tyzdne sem hadam hodim nejaku fotku z kolaudacie ..len este sa idem na to vyspat..tak dakujem za nazory a hlasy len neviem kde sa maže diskusia..lebo je uz asi zbytocna..jaaaj ..aha a este otazka bokom..neviete nahodou ci ma detska vyziva nejak vela kalorii..? lebo pokial som toto pisal tak som zbuchal 720g balenie a pol sackom piskot..tak zacinam mat tremu ze sa dostanem do pekla dobru noc
hmm...zas chrobak v hlave, bo nejak vela vas je uz s tou garsonkou..ale hm..ono sa to jedna len na dva mesiace..lebo holka ide na nejaku staz do zahranicia..ako, keby to bolo na rok,alebo dva..tak jednoznacne beriem tu garsonku..lebo za taku cenu je popici..ale takto..a este ktomu ked je leto ....v lete sa chodi domov len prespavat..aj to len sem tam
@poke ..ved praveze ani nie, poznam tam dokopy tak 10ludi a z toho polovica ide na leto prec.. :/ A tiez tie peniaze su taka vec, ze za 200ecok, by som mal byvanie na cele leto..a ktovie ci by som potom v polovici oktobra nasiel nieco normalne.. ono je toto tak strasne diskutabilne..vzdy sa proste najde preco toto a preco hento..
Radsej sam ako s cudzimi ktovie akymi ludmi,a hlavne si mozes hocikoho k sebe doniest a celkovo mas svoj pokoj a sukromie,zas keby to bolo s kamosmi tak to uz je o inom
@salkoo@poke ako ja tych ludi nepoznam vobec, ale kamoska co tam byva, ktoru v podstate idem vystriedat..tak sa mi zarucila ze su v pohode..tak hadam to bude fajn, ale inak ma mega velmi laka ta garsonka..lebo fakt predsa len je to o niecom uplne inom ...no, mna ked neporazi do zajtra tak asi nikdy.. xD
ta garsonka je overpriced, dá sa tu zohnať nájom v úplnom centre v pohode aj za cca 2800kč (samozrejme, že s ľuďmi). na tvojom mieste by som buď vzala ten privát s kamarátmi, alebo by som si hľadala niečo tretie.
Som introvert, samej žiť by mi nevadilo, mohol by si si tak hocikoho pozvať,nie? (dlhšie žiť sám, to nie je bohviečo,ale ak budeš mať kamarátov aj mimo tvojho bytu, tak prečo nie?) Cudzí ľudia by mne osobne vadili, hlavne keď sú traja. Ak nie si hanblivý a nemáš problém s nadväzovaním nových "vzťahov", tak aj tá možnosť je fajn + peniaze naviac . Hm.... ale nakoniec by som povedala, že som za prvú možnosť .
ja byvam sama v jednoizbaku a neviem si vynachvalit. ked ma uz prilis postihne potreba socialneho kontaktu, kolega byva nedaleko. ale ten klud by som nevymenila za nic ine na svete. a platim viac ako 200€
Ked si sám, v tej garoznke vždy tam môžeš niekoho nasťahovať nikdy nevieš...ale ak máš ísť do bytu s nevieš ani s kým tak ja by som volila sama predsa klud ale tak ak tí ľudia nebudú dáky blbý tak prečo nie :
@psychomanson ja by som nešla ani do jedného nájsť si slušné bývanie od septembra/októbra je dosť náročné. už teraz by som hľadala niečo na rok neviem, či poznáš toto:
v každom prípade tá garsónka nie je overpriced ako píše @astaroth27
to, že zoženieš bývanie v centre mesta za 2800kč väčšinou znamená, že máš niekoho (1-2) na izbe, na celom byte je vás celkom veľa a často sa jedná o nezrenovované byty. (takže sa ti môže stať ako môjmu kamarátovi, že keď prší, tak ti pretečie strop )
No vravim, keby to bolo dlhodobo, tak by som bez vahania bral tu garsonku, to je jasne ..ale tú by som mohol mat len do polovice oktobra, a tak si myslim ze 1.9 budu ludia skor hladat spolubyvajucich ako 14.10 ..tu su fotky tej garsonky..poobede pridam aj fotky bytu :
ale ak sa chceš rozhodovať len medzi týmito dvomi, tak by som šla do spolubývania. už len preto, aby som našetrila peniaze na to, ako budem potom bývať dlhodobejšie.
ale ako vravím, už teraz by som si radšej hľadala niečo dlhodobé.
@grietusha títo čo sú na tomto byte,tak ho majú prenajatý do septembra a potom sa chcú stahovat inde..tak ak budu v pohode,mozno pojdeme spolu, nikdy nevies..a poznam jeden parik co si tiez hladaju podnajom od 1.9. ..tak mozno by som siel s nimi..a zalezi to asi celkom aj od toho ci ma vezmu do skoly
@shoesmaniac a kedy cestujes naspat do prahy? Ak buduci vikend, tak by mohlo byt celkom fajn keby sme cestovali spolu, aspon by rychlejsie presla cesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A teraz sa naskytla ďalšia možnosť ísť bývať na byt miesto kamošky,kde bývajú traja ludia,mal by som vlastnu izbu, je takisto zariadený, je cca 10minút šalinou od centra, za 100€, s tym ze by som mohol ist od 1.7 - 1.9.
Myslim ze toto su take najpodstatnejsie info a teraz dilema ze KAM? aj to aj to ma svoje vyhody aj nevyhody..rozmyslal som ze ci by som sa po case sam nenudil a tak..ale zas na druhej strane by som tam mal vlastny klud.
A keby som siel k nim, tak by som si moc asi nemohol nosit domov ludi a netusim vobec co za ludia to su...a nikdy som vlastne nebyval s cudzimi ludmi, vzdy s frajerkou,kamosom alebo sam..tak mi to pride take...nove A priklanam sa raz k jednej moznosti raz k druhej..a uz mam v hlave mišung..ešte že mame tento skvely birdz
ja by som sama jaksi nevedela bývať
@burble...ale kdeze 200eur nieje vobec vela v centre mesta, uz so vsetkym... v Nitre som platil 340 za 1-izbak a to je len o nieco vacsie ako garsonka
@luc.ka ...haha..ze ist tam na skusku hej? no to by nebolo zle inak, testovaci vikend zdarma A ja praveze vychadzam dobre s ludmi, viacmenej s kazdym..len niesom velmi zvyknuty na obmedzenia..ze asi by som nemohol pocuvat nahlas hudbu,alebo nechat zadrbany riad v dreze ..a taketo hovadinky,ale to je asi len sila zvyku..ale zas horsie je ked tí ludia s ktorymi byvas maju v pici
@tangerina .. hej, ticho niekedy dokaze aj zabijat
@normane .. o to ide prave ze ja som v tomto tiez mega naladovy..raz nalada ze wuaa..ficime party party..nonstop furt...a niekdy zas nalada ze chodte vsetci dpc a dajte mi pokoj..a ak si nesadnem s kolektivom tak ako..mam pici ..bude leto aj tak budem asi vacsinu casu travit vonku
medzitym ako som pisal mam nove info - je to vlastne trojizbovy byt,takze vsetci by mali svoju izbu no a videl som typka aj holku..vyzeraju byt sympatickí obaja ..len na moj vkuse prilis slusní..tak brko s nimi asi nezakurim tak keby nahodouu chcel tak ts poprosim
Tak za nejake tie dva tyzdne sem hadam hodim nejaku fotku z kolaudacie ..len este sa idem na to vyspat..tak dakujem za nazory a hlasy len neviem kde sa maže diskusia..lebo je uz asi zbytocna..jaaaj ..aha a este otazka bokom..neviete nahodou ci ma detska vyziva nejak vela kalorii..? lebo pokial som toto pisal tak som zbuchal 720g balenie a pol sackom piskot..tak zacinam mat tremu ze sa dostanem do pekla dobru noc
@chevro ..veru ja som tiez tak na 95% rozhodnutý,ale este sa treba vyspat na to.
garsonka, ak máš ľudí, ktorých by si volal - jednoznačne,ku cudzím ľuďom by som nešiel, ale ak by som ich poznal, bez problému
@poke ..ved praveze ani nie, poznam tam dokopy tak 10ludi a z toho polovica ide na leto prec.. :/ A tiez tie peniaze su taka vec, ze za 200ecok, by som mal byvanie na cele leto..a ktovie ci by som potom v polovici oktobra nasiel nieco normalne.. ono je toto tak strasne diskutabilne..vzdy sa proste najde preco toto a preco hento..
» www.studentreality.cz/...
» www.spolubydleni.cz/...
» www.bezrealitky.cz/...
v každom prípade tá garsónka nie je overpriced ako píše @astaroth27
to, že zoženieš bývanie v centre mesta za 2800kč väčšinou znamená, že máš niekoho (1-2) na izbe, na celom byte je vás celkom veľa a často sa jedná o nezrenovované byty. (takže sa ti môže stať ako môjmu kamarátovi, že keď prší, tak ti pretečie strop )
» ulozto.cz/x2Ma77Pv/p10209...
» ulozto.cz/xJmwNNcE/p10209...
» ulozto.cz/xFSrxxNX/p10209...
» ulozto.cz/xGi7vvXu/p10209...
a radšej by som bývala sama ako s nejakými cudzími ludmi...takže 1. možnosť
ale ako vravím, už teraz by som si radšej hľadala niečo dlhodobé.