Myslím v akomkoľvek smere... Idete po ulici, niekto ide za vami a hneď nadobúdate pocit, že vás sleduje. Nejakí ľudia sa pri vás rozprávajú a máte pocit, že vás ohovárajú. Niekto/frajer/frajerka/kaamrátk/ka/ chvíľu (dlhšiu chvíľu) neodpisuje či neodpovedá
paranoidna byvam len tak vramci medzi podla mna, teda vramci svojich. napadne ma somarina ale v zapati si poviem "ty piiipirip nerob paniku!" a to je cele
niekedy ked sa po tme vraciam z roboty, furt mam pocit že niečo je za mnou, niečo ma sleduje, mam privelku fantaziu, takže v každom tieni sa skryva volaky upir
často bývam paranoidná... hlavne, čo sa týka ľudí, pri ktorých mám pocit, že sa o mne rozprávajú a zazerajú na mňa... avšak keď prídem bližšie, tak zistím, že si o mne naozaj rozprávali
no casto mam pocit ze ma ludia ohovaraju. a co sa tyka chalana ked sa mi nejaky lubi tak si vzdy navrvam ako sa na tu ktoru usmeje ako urcite kazdu ma radsej ako mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ked sa velmi najem a vypijem pivo, hned si vravim..isto budem potrebovat na wecko
v inych veciach ani nie
paranoidna byvam len tak vramci medzi podla mna, teda vramci svojich. napadne ma somarina ale v zapati si poviem "ty piiipirip nerob paniku!" a to je cele
@horsiq ako sa to prejavuje?
@narazuvzdornaa tak toto je moc
plus to s tym telefonom a frajerom mam po istej milej skusenosti furt a niekedy sa obavam ci sa toho vobec zbavim
ale ja si nemyslim!