myslim, bežne sa stane zčasu na čas že vam 2 dni nejde voda alebo na chvilu vypadne elektrina.. tak čo vam ako viac chyba? Nemyslim život bez toho,len ten kriticky čas.
Na chalupe by mi to nevadilo vôbec, kachle, petrolejka, vlastná studňa. V byte by to bolo horšie. Pri veľkom dlhodobejšom výpadku elektriny, by čoskoro netiekla ani tá voda a to nevravím o zime, lebo by nešlo ani kúrenie a plyn. Ale v princípe by mi chýbala viac tá voda.
prezit by som prezil aj bez jedneho aj bez druheho (ak sa to vztahuje len na vodu z vodovodu)... ale bez sucasneho standardu, na ktory je vacsina civilizacie zvyknuta.
bývam v dome, ale nevadilo by mi bývať ani v byte keby mal aspoň 2-3 izby a balkón alebo terasu No a jasne, že bez vody sa žiť nedá takže by som zomrela bez nej, ale elektrika by mi chýbala a po čase by som si na to zvykla, aspoň by sa ludia viac hýbali a nesedeli za pocitacom alebo televizorom cele dni Kym objavili elektriku mohlo byt celkom dobre, vecere len pri svieckach su dobre a vtedy to mali kazdy vecer, a ked sa raz za cas nieco pokazi a nie je elektrika aj cely den tak sa velmi tesim, lebo sa so sestrou rozpravame aj s babickou a vsetkymi a nie stale len na FB a ICQ
bývam na dediny a s elektrinou nemám problém. s druhým ešte pokiaľ "netečie" voda tak sa to dám (máme studňu) ale ak ani v nej vody niet tak Bože chráň
@rischo zaleži ako maš riešeny prisun vody my mame v dome aj studenu cez čerpadlo keďže sa ťaha z vrtu a v meste ide tiež cez čerpadla dostať to do bytovky treba tlak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale už nie sme v staroveku.. takmer všetko funguje na elektriku.. akože, bez telky, pc alebo čo sa dá prežiť.. ale chladnička, šporák, rúra.... ? ..
Ked nie, tak je jasne, ze napriklad bez vody neprezijem ani zopar dni
Preto vravím, lebo poniektorým tu na dva dni odstavujú.