Takzvany: Pokiaľ nerátaš vodné fajky medzi fajčenie
A skús mi povedať, kde inde sa dá ísť s priateľmi, keď cieľom nie je ožrať sa, hľadáte príjemne domáce a nenásilné prostredie... A fakt že sa tam pri tom čajíku sedí vyzutý je podľa mňa pozitívny, lebo sa môžem pohodlnejšie usadiť
Takzvany: Dovolim si nesuhlasit- aj ked nie som proti podnikom, ale v cajovni je prave to ticho dolezite- ked si vezmes kolko ludi dnes zije v neustalom hluku a ruchu...
zhrniem to tak ze cajovna je proste miesto kde sa da skvele oddychnut pre prijemnu rozpravu treba prijemnu spolocnost
S tými 3 pivami - ako pre koho, na každého účinkuje alkohol inak... Ale išlo skôr o to že cieľom nie je piť niečo alkoholické (Som abstinent, prípadne sa potrebujem potom dostať domov autom...) a na pitie vecí typu coca-cola a pod. práve chuť nemám...
A k tomu tichu: Keď musím pri rozhovore prekričať hlasnú hudbu, nepovažujem to za príjemnú rozpravu A ďalšia vec - Niekedy celkom vítam keď sa v čajovni rozpráva jedna skupinka a druhá skupinka sa zapojí do debaty, aj keď sa dve skupinky vzájomne nepoznajú
Skamiska: Spať v čajovni som ešte neskúšala, ale drieme sa tam príjemne
ja mam rada cajovnu u Veseleho slona, dobru cajovnu a cajovnu na zamockej....ale aj ta v podzemi je fajn len je tam trochen zima na mna jeeej a ako dlho som uz v cajovni nebola
Sheena: Slušne vysokú Aj keď je sviatok, na moje prekvapenie aj v piatok bola My a Mama otvorená (a tiež bol sviatok )
Skamiska: U veselého slona je (ak si správne spomínam) na Radlinského, niekde medzi električkovými zastávkami "Vazovova" a "Floriánske námestie" (aj keď som si nie istá nakoľko ti tento môj opis pomôže )
Skamiska: Podľa toho v ktorej... U slona som ešte nebola a v Ľalií som bola raz (aj to pred niekoľkými rokmi) ale bolo tam celkom fajn (také dosť útulné prostredie) a nepredpokladám že sa to tam medzitým zmenilo...
Skamiska: cajovna Exit na laurinskej pri divadle P.O Hviezdoslava, intimna atmosfera, velke mnozstvo cajov a vodnych fajok na vyber. Top cajovna v mojom liste
Althinka (42.) A čo som počula, tak možno ani nie rekonštruovať ale zatvárať úplne... Posledná informácia ktorú som mala bola, že pokiaľ to nejaký človek nekúpi, tak sa bude zatvárať úplne...
Galinka jej majitej lezi na Kramaroch na oddeleni kde pracuje moja mama a jej povedal ze sa rekonstruuje , dokonca sme dostali specialne pozvanie, tak snad natrvalo zavreta nebude
jahaaaaaaaaa uz som si to vysvetlila ... na Kramaroch lezal NOVY majitel ... cize sa meni nielen interier ale aj sef preto to potrva niekolko tyzdnov a slubil nam ze nam da vediet dopredu , ked ju bude otvarat takze sa nebojte, bude otvorena
Tak teraz sa bojím ešte viac A veľmi rada by som s tebou išla na čaj, ale... teraz som si spomenula že mám úplne plný program na najbližší rok , ale môžeme sa potom niekedy dohodnúť...
A došľaka, to aby som umlčala tú jedinú našu spoločnú známu čo vie kde bývam Ale zase, to budem musieť vymyslieť niečo naozaj dôkladné, lebo zase umlčať ju úplne a navždy určite nechcem, príliš by mi chýbala
K tým mačiatkam, aj by som doniesla rovno dve, ale ono dozrieť už len na jedno z nich chce superschopnosti, takže si nedokážem predstaviť že by som ich dve trepala do cez pol Bratislavy do školy na skúšku a potom za vami (pošlem ti jeden link )
Vyyyborne, ja sa k nej dostanem skor ako ju umlcis A potom sa tes zajko A videla som ten link, tie maciatka su na zjedenie //nie doslova!! // a uz ti ako tak verim Sa tesiiim na pondelok
Dúfam že nebudem musieť hlásiť že nemôžem prísť alebo že prídem až neskoro večer alebo niečo podobné Kamarátka mi pred týždňom vybavila brigádu na leto a asi pred hodinou mi volala že by som sa tam mala v pondelok dostaviť (pravdepodobne len na nejaké "overenie mojich schopností" aby si bol šéf istý že neprijíma niekoho neschopného) a do toho mám ešte skúšku (poslednú, konečne, potom zase chvíľu pokoj...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Preco je tam najlepsie? Skvela atmo, hudba, ludia.. Citim sa tam ako doma.. a je to uzasne odreagovanie ci uz na konci tyzdna..alebo aj pocas neho
aj v Podzemí je fajn..
inak este do Bielej lalie, a ako Zabeus povedal v podzemi je dobre
My a mama síce väčšinou tiež, ale tam sa dá aspoň k niekomu "nasockovať"
Ešte chodím vcelku rada do Pohody, ale to mi pripadá skôr ako kaviareň a tam chodím len kvôli čokoláde
Takže konečný verdikt - Súhlasím že My a mama je najlepšia
alebo pri Zicsiho palaci?
v živote som bol v čajovni raz, partnerka ma tam dotiahla, no povedal som si že už viac nie
neviem čo na tom niekto vidí, sŕkať "čajíky" pri podivnej hudbe, vyzutý ..
A skús mi povedať, kde inde sa dá ísť s priateľmi, keď cieľom nie je ožrať sa, hľadáte príjemne domáce a nenásilné prostredie... A fakt že sa tam pri tom čajíku sedí vyzutý je podľa mňa pozitívny, lebo sa môžem pohodlnejšie usadiť
vypiť napr. 3 pivá neznamená ožrať sa
v čajovni je príliš ticho, pre príjemnú rozpravu treba prostredie, ktoré neumožňuje ľudom mimo stola načúvať konverzácii pri stole
zhrniem to tak ze cajovna je proste miesto kde sa da skvele oddychnut pre prijemnu rozpravu treba prijemnu spolocnost
S tými 3 pivami - ako pre koho, na každého účinkuje alkohol inak... Ale išlo skôr o to že cieľom nie je piť niečo alkoholické (Som abstinent, prípadne sa potrebujem potom dostať domov autom...) a na pitie vecí typu coca-cola a pod. práve chuť nemám...
A k tomu tichu: Keď musím pri rozhovore prekričať hlasnú hudbu, nepovažujem to za príjemnú rozpravu A ďalšia vec - Niekedy celkom vítam keď sa v čajovni rozpráva jedna skupinka a druhá skupinka sa zapojí do debaty, aj keď sa dve skupinky vzájomne nepoznajú
Skamiska: Spať v čajovni som ešte neskúšala, ale drieme sa tam príjemne
a poznate niekto bielu laliu?
Skamiska: U veselého slona je (ak si správne spomínam) na Radlinského, niekde medzi električkovými zastávkami "Vazovova" a "Floriánske námestie" (aj keď som si nie istá nakoľko ti tento môj opis pomôže )
A poznám aj Bielu ľaliu
Dobrá čajovňa je fajn, ale je tam drzá obsluha a drahá šíša
Ale príjemne ma prekvapila dúbravská čajovňa
A ešte ich je pár kde som ešte nebol a stále čakám až ma tam niekto pozve.. napríklad U slona
nie je dobra v brne je lepsia
tam mi nic nechyba, je tam poohoda a basta
A ako to že som sa ešte s Wewom s My a mama nestretla? (alebo o tom len neviem?)
My a Mama je vyborna samozrejme , ved som tam castejsie ako doma pomaly...
Ale s tou brnenskou ti musim dat za pravdu a predavaju tam al fakehry
Ale hľadaj, hľadaj... (Susedovu adresu ti nedám )
K tým mačiatkam, aj by som doniesla rovno dve, ale ono dozrieť už len na jedno z nich chce superschopnosti, takže si nedokážem predstaviť že by som ich dve trepala do cez pol Bratislavy do školy na skúšku a potom za vami (pošlem ti jeden link )
Dúfam že nebudem musieť hlásiť že nemôžem prísť alebo že prídem až neskoro večer alebo niečo podobné Kamarátka mi pred týždňom vybavila brigádu na leto a asi pred hodinou mi volala že by som sa tam mala v pondelok dostaviť (pravdepodobne len na nejaké "overenie mojich schopností" aby si bol šéf istý že neprijíma niekoho neschopného) a do toho mám ešte skúšku (poslednú, konečne, potom zase chvíľu pokoj...)