Mňa už nebaví čakať stále pol hodinu na zastávkach na spoj. Prečo vždy , keď čakám na bus 99 idú za sebou dva busy 95ky ? A keď čakám na 95, prídu za sebou dve 99.
Ľudia, dobre Vám do duše hovorím.. (Hlavne pre nováčikov, čo st...joj ani sa nezmestí
No, dokončím sa, ak dovolíte.. Takže... Milí priatelia (hlavne 'ímigranti' z rôznych kútov Slovenska.. Zo srdca Vám radím, že si neplánujte cesty do predu, nepozerajte sa na internet ani na zastávky, že kedy Vám ide autobus. Vôbec podľa toho nechodia. Ani skôr , ani neskôr. Proste úplne inak.
Ja niekedy nadávam na zastávke štýlom ,,Kde je ten po.ebaný autobus?''tým pádom akoby som nadávala vodičovi, ale vodiči za to vlastne nemôžu. Môže za to pán Somárik, ktorý je zodpovedný za celé riadenie DP Bratislava. Prosím, nenechávajte nás úbohé ovečky (ľudí) mrznúť na zastávkach (ajkeď to vyzerá tak, že nikomu to nevadí, lebo ľudia si už po tých milión rokoch na to zvykli a je to úplne normálne)... Ale normálne to nieje !!! Wake up sleeping-beauty Slovakia !!
Ďakujem za priestor, mám Vás všetkých rada.
P.S. pre Dopravný Podnik a.s.: Mohli by ste dať lavičky na niektoré zastávky v meste ?? Poprípade niektoré zastávky aj postaviť ?
ja som tiez nadavala na ba mhd, ale po skusenostiach z portorika skladam ody v PR totiz neni ani casovy rozpis, pri kazdom buse je len napisane ze moze dojst v rozmedzi 30 - 90 minut (ale niekedy aj 3 hodiny), platit mozes jedine stvrtakmi a ak nemas stvrtaky, tak papik. ziadne zlavy, autobusy vyzeraju jak pojazdna hnojaren. a nikto sa nestazoval
Čo je na tom ťažké pochopiť? MHD v BA chodí pravidelne s cca. rovnakými meškaniami v závislosti od toho aký je čas, lebo v rannej špičke je iné meškanie ako v poobednej a na obed idú inak, potom navečer... napr. ak idem ráno busom viem že príde o cca. 4 minúty neskôr a rátam s meškaním...
Btw idem kúpiť auto lebo neznášam MHD irituje ma to cestovanie ....
raz v živote som si naplánoval cestu brastislavskou MHD...
skončilo to jedným zmeškaným diaľkovým busom a následne ďalším o hodinu (!) idúcim vlakom
tešil som sa veľmo
ešteže ŽSR ma uchýlili v nádhernej, čistej, voňavej, ba priam futuristickej čakárni, v ktorej som sa cítil naozaj príjemne a bezpečne počas celých dvoch hodín čakania na ďalší vlak
a mali tam aj super wifinu, ktorá mala takú fičúru, že mi každých 20 minút ukázala riadne super reklamu na Železničné telekomunikácie, to asi v rámci hygieny práce, sú tam riadne pokrokoví!
*meh, príliš skoro ráno, sorry za nevrlé hento, už budem dobrý
ja som jeden jediný krát išla busom zo školy na železničnú stanicu a ešte som si hovorila, že veď vlak mi ide o hodinu a pol, tak je to v pohode keby mi ten vlak nemeškal 5min. tak ho nestihnem! odvtedy som vždy chodila pešo no a potom mi pridali električku ku škole (opačným smerom dokonca dve) a tá našťastie nikdy nemešká
Akoze obcas ma to nastve,hlave ak podavam vykon ako usain bolt a sprintujem na mhd a zavru sa mi dvere pred nosom a vidim len ako sa ludia skodoradostne usmievaju ale inak mi to nejak zily nrtrha,zvykla som si. Co uz.
to je sposobene kolonami v celom meste. dakde je zapcha a cele mesto sa ucpe a autobusy na to trpia. ale inak tiez som ako ty a picujem v duchu na kazdeho a na secko a uz ani nekukam "planiky" kedy chodia busy lebo to je nahovno pokial ides z mesta domov. ak idem z domu do mesta tak tam to ma vyznam lebo chodim na konecnu
@1 napodobne, odkedy som videla busy v Grecku uz si nedovolim nadavat tusim jeden bus za cely den mal chodit z nasej dediny do dost velkeho mesta vzdialeneho nie viac ako 15km, hodinu sme sa trepali akousi polnou cestou od dediny k opustenej zastavke, vyse hodiny sme na tej zastavke cakali, ale autobus proste neprisiel na dalsi den sme pre istotu isli s hodinovym predstihom, autobus siel o viac nez polhodinu skor nez mal. a to panoptikum co sa v nom viezlo, horsie nez v nocaku smer Dolne Hony
@18miki18 dojdem moňo si odvyknem z Viedne ?? akože tvrdá odvykacia procedúra to bude premňa
Ja som totiž zvyknutá na Viedničku moju milovankú, kde chodí metríčko, autobusíky aj električičky každých 5 minútiek, a ešte je to aj na tabuľke digitálnej svetielôčka, že koľko minútiek ostáva, na KAŽDEJ ZASTÁVOČKE... aj lavičky, ale tam si nestíham ani sadnúť, keďže mi hneď ide spoj, takže tak :
@drazoal nie nie, si dobručký... fakt a zbierajú sa ľudia... ktorý trpia pre toto istéééé, yyessss, tak sa mi uvoľnuje pri srdiečku , už si budem spievať na zastávkach .. idem k lekárovi ľudia (z Petržky do Petržky ale kúpim si už ako vždy hodinový lístok , lebo 15, alebo 20 minútový mi asi nevystačí, či jaké to sú ? ) Čaute ľúbim vás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja niekedy nadávam na zastávke štýlom ,,Kde je ten po.ebaný autobus?''tým pádom akoby som nadávala vodičovi, ale vodiči za to vlastne nemôžu. Môže za to pán Somárik, ktorý je zodpovedný za celé riadenie DP Bratislava. Prosím, nenechávajte nás úbohé ovečky (ľudí) mrznúť na zastávkach (ajkeď to vyzerá tak, že nikomu to nevadí, lebo ľudia si už po tých milión rokoch na to zvykli a je to úplne normálne)... Ale normálne to nieje !!! Wake up sleeping-beauty Slovakia !!
Ďakujem za priestor, mám Vás všetkých rada.
P.S. pre Dopravný Podnik a.s.: Mohli by ste dať lavičky na niektoré zastávky v meste ?? Poprípade niektoré zastávky aj postaviť ?
Btw idem kúpiť auto lebo neznášam MHD irituje ma to cestovanie ....
skončilo to jedným zmeškaným diaľkovým busom a následne ďalším o hodinu (!) idúcim vlakom
tešil som sa veľmo
ešteže ŽSR ma uchýlili v nádhernej, čistej, voňavej, ba priam futuristickej čakárni, v ktorej som sa cítil naozaj príjemne a bezpečne počas celých dvoch hodín čakania na ďalší vlak
a mali tam aj super wifinu, ktorá mala takú fičúru, že mi každých 20 minút ukázala riadne super reklamu na Železničné telekomunikácie, to asi v rámci hygieny práce, sú tam riadne pokrokoví!
*meh, príliš skoro ráno, sorry za nevrlé hento, už budem dobrý
Ja som totiž zvyknutá na Viedničku moju milovankú, kde chodí metríčko, autobusíky aj električičky každých 5 minútiek, a ešte je to aj na tabuľke digitálnej svetielôčka, že koľko minútiek ostáva, na KAŽDEJ ZASTÁVOČKE... aj lavičky, ale tam si nestíham ani sadnúť, keďže mi hneď ide spoj, takže tak :
a jasne to len v bratislave vsade inde na svete ide presne nacas
0_0