@smichi , ty suknickar jeden, o Martinovy to bolo dáááááávno zname, ale nie je moj typ, je jednak starý ma dve deti a to ja nemusím zatial, a ak by som mohol
ale to určite by neprešlo tak u teba by som skusil šťastie, hehehhe....filip
tak teraz neviem ci to je otazka ze ci dufam ze ma v najblizsej dobe poziada o ruku alebo ci si myslim ze sa to v najblizsej dobe chysta urobit...ale na obe je asi aj tak rovnaka odpoved nie necakam
Samozrejme! Ale dúfam, že o ľavú, pravú potrebujem na písanie. A v Postal-e by sa mi ľudia blbo umlacovali na smrť lopatou, keby som nemohla používať myšku...
tak ja som toto tu otvorila že nech si reku prečítam zaujímavosti a tuná len také píšu čo majú potrebu rozprávať že žiadneho priateľa nemajú a také čo si len srandu robia a hlavne že doma behajú v maminých svadobných šatoch
@ada051 , adka boduješ najlepši výrok...ale dúfam, že ty nebeháš v maminych svadobných šatoch a máš riadneho frajera ako sa patrí, ved vypadaš sexi.................filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
To by som asi nerozdýchala.A keďže z nás dvoch som ja tá,čo je z červeného krížu,bolo by to zlé
ale to určite by neprešlo tak u teba by som skusil šťastie, hehehhe....filip
@5 No tak to ádam nie, Pubert! Pozri, za čo som zahlasoval, nezdá sa ti trošku zbabelé schovávať sa za čakanie stále?!
teda ak to nieje tajnost?
teda ak sa nachadza tu nech otom aspon vie?
samozrejme, moju ruku máš zajednanú už dávno
podľa mňa toto zas nepochopíš ty
Teraz ale uvažujem, načo by mu bola... do polievky?
Asi si podám inzerát, či dakto nechce kus nosa do polievky